V tvojich očiach

Nicholas Sparks

SVK Slovensky IKAR2016/07

Kniha: V tvojich očiach - Nicholas Sparks
Katalógové číslo: 264958 viac »
12,35

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: V tvojich očiach

Colin Hancock dostal druhú šancu a je odhodlaný ju využiť. Má za sebou sériu bitiek a násilností, visí nad ním hrozba väzenia, preto je rozhodnutý za každú cenu sa vyhnúť chybnému kroku. Sústreďuje sa výlučne na štúdium pedagogiky a vyhýba sa všetkému, čím si v minulosti ničil život. Zo svojich neuvážených činov si zobral ponaučenie a posledné, čo teraz hľadá, je vážny vzťah.

Mladá advokátka Maria Sanchezová, usilovná dcéra mexických imigrantov, je obrazom konvenčného úspechu. Zdalo by sa, že táto atraktívna tmavovlasá kráska s miestom v prestížnej firme vo Wilmingtone má na prvý pohľad bezchybnú profesijnú minulosť. A predsa... Maria má za sebou traumatizujúcu skúsenosť, ktorá ju prinútila spochybniť mnohé z toho, čomu kedysi verila, a vrátiť sa do rodného mesta.

Náhodné stretnutie na ceste uprostred daždivej noci zmení život obidvom – Colinovi aj Marii.

Keď celkom neočakávane medzi nimi vzplanie láska, nemajú odvahu predstavovať si spoločnú budúcnosť... až do chvíle, kým nevyplávajú na povrch hrozivé pripomienky udalostí z Mariinej minulosti. Séria výhražných incidentov spôsobí chaos v Mariinom živote a obidvaja sú vystavení čoraz ťažším skúškam. Obstoja v nich, alebo zničia krehký vzťah, čo si sotva začali budovať?

Z anglického originálu See Me (Grand Central Publishing, Hachette Book Group, New York 2015) preložila Martina Zrubáková.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
264958
Názov
V tvojich očiach
EAN/ISBN
9788055148489
Forma
Viazaná
Autor
Nicholas Sparks
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/07
Rozsah
488
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Petra 5 z 5
31.12.2017 13:12:52

Autor opäť nesklamal,kniha krásne napísaná,dej do poslednej chvíľe napínavý až som si chvíľami myslela že čítam detektívku,ale veľmi pekná kniha,ktorú môžem len vrelo odporúčať.Aj romantičky ako ja si prídu na svoje