Kauza Cervanová I.

Peter Tóth

SVK Slovensky Dixit2015/12

Kniha: Kauza Cervanová I. - Peter Tóth
Katalógové číslo: 262241 viac »
Ušetríte až 1,88 € z bežnej ceny 16,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
Séria kníh: Kauza Cervanová
Kauza Cervanová
Titul je zaradený v tejto sérii
15,02
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kauza Cervanová I.

Kauza Cervanová je strhujúco prerozprávaný priebeh vyšetrovania vraždy študentky Ľudmily Cervanovej.

Návod na čítanie je obsiahnutý v podtitule Ako vrahovia klamali verejnosť a vysmievali sa spravodlivosti. Okrem napätia podáva zdrvujúcu kritiku mediálnej manipulácie, založenej na vykresľovaní vrahov ako obetí, čím je tento takmer 40 rokov starý príbeh aktuálny aj dnes.

Autor v spolupráci so sudcom Jurajom Klimentom zhromaždil dosiaľ nepublikované dokumenty a informácie, odhaľujúce šokujúce fakty o tomto brutálnom zločine. Bývalý dozorový prokurátor Milan Valašíksa pri čítaní rukopisu Kauzy Cervanová s veľkým prekvapením vyjadril: „Odkiaľ ste to všetko vyhrabali? V roku 1982 som na súde zastupoval obžalobu, ale to, čo sa vám podarilo odhaliť o intrigách páchateľov, sú aj pre mňa nové fakty.“

Kniha obsahuje DVD s dosiaľ nedostupnými dokumentmi z vyšetrovania, sledovania vrahov a ich spojencov, fotografiami či zvukovým záznamom výpovede jedného z vrahov Ľudmily Cervanovej.

Peter Tóth po debute Krycie meno Bežec a ďalšom bestselleri Komando 52 prichádza s treťou knižnou publikáciou Kauza Cervanová. Jej prvý diel držíte v rukách a je to čítanie, ktoré si nemôžete nechať ujsť.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
262241
Názov
Kauza Cervanová I.
EAN/ISBN
9788089662180
Forma
Viazaná
Autor
Peter Tóth
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/12
Rozsah
512
Rozmer
148×210
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Mária U.
02.09.2018 17:22:21

Pravda je jednoduchá, klamstvo zložité. Nepochopím, odkiaľ by sa vyšetrovatelia dozvedeli, kto, kde a ako Ľudku Cervanovú zneužil a zavraždil, keby sa neboli našli svedkovia a potom páchatelia sami priznali. Vyšetrovatelia museli dôkladnou mravčiou prácou rozpletať ich priznania, následné menenia a odvolávania výpovedí. Čiže selektovať čo je pravda a čo lož. Obdivujem aj autora tejto knihy, lebo naštudovať si toľko dokumentárneho materiálu a zložiť ho do ucelenej, ľahko čitateľnej formy zaberie obrovské množstvo času.