Umenie predstierať

Rachel Harrisová

SVK Slovensky CooBoo2015/11

Kniha: Umenie predstierať - Rachel Harrisová
Katalógové číslo: 260618 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Umenie predstierať

Podľa chlapcov z Fairfi eldskej akadémie existujú dva druhy dievčat – na trvalý vzťah a na nezáväzné randenie a užívanie si. Sedemnásťročná Alyssa je určite ten prvý typ, ale túži to zmeniť. Cieľom jej premeny je lámač ženských sŕdc Justin Carter. Aby si ju všimol, prehovorí svojho kamaráta Brandona, populárneho športovca, aby predstierali, že spolu chodia. Nevinná hra postupne prerastá v niečo, čo môže navždy zničiť ich priateľstvo a Alyssinu snahu stať sa niekým iným.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
260618
Názov
Umenie predstierať
EAN/ISBN
9788075440075
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Rachel Harrisová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/11
Rozsah
312
Rozmer
130×200 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
1.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
100.0%
(1)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

petafuca
20.11.2016 20:35:31

veľmi pekná kniha... síce nemám násť, ale rada čítam dievčenské romány. Tak som sa zažrala do knihy až som hlavnú hrdinku nemala rada, knihu som mala chuť v strede zavrieť a nečítať to dalej:D pútavý príbeh o dievčati, ktoré chcelo byť niekým kým sama nebola


Dušana 1 z 5
17.04.2017 17:07:18

Táto kniha mala asi zatiaľ najhorší preklad s akým som sa stretla. Ešte k tomu je aj plná klišé z fanfictions: - hlavná hrdinka je milá a hlavne hrdá panna (check) - školský sukničkár vlastne chce vzťah a síce je pekelne zazobaný, rodičia vôbec nie sú doma (check) - kráľovná školy je poriadna mrcha, ktorej jedinou úlohou je urážať našu hlavnú hrdinku (check) - hrdinka má dve kamarátky, ktoré pôsobia plocho (síce sa to ku koncu zlepšilo, ale check) - doteraz si nespomínam, či Aly má nejakú zlú vlastnosť - klišé: odhoď okuliare a nasaď minisukňu s tesným topom a hneď sa zo šedej myšky stane chlapcami obletovaná krásavica (check) Ďalej už ani nebudem pokračovať. Popri tejto knihe som čítala aj fanfiction na wattpade a tieto dva príbehy sa mi zlievali dokopy. Ani som už nevedela, ktorá postava je z Umenia predstierať.