Záhada... 3x Traja pátrači (72, 73, 74)

Záhada zlata Vikingov, Záhada rozbitého skla, Záhada rýchlych kolies

William Arden

SPN - Mladé letá2015/10 SVK Slovensky

Kniha: Záhada... 3x Traja pátrači (72, 73, 74) - Záhada zlata Vikingov, Záhada rozbitého skla, Záhada rýchlych kolies - William Arden
Katalógové číslo: 259863
Séria kníh: Traja pátrači
Traja pátrači
Titul je zaradený v tejto sérii
10,43

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Záhada... 3x Traja pátrači (72, 73, 74)

Záhada zlata Vikingov, Záhada rozbitého skla, Záhada rýchlych kolies

!!! TROJNÁSOBNÉ DOBRODRUŽSTVO !!! TRAJA PÁTRAČI 3 x v jednej knižke! Nové, doteraz do slovenčiny nepreložené vydania pôvodných anglických titulov od autora Williama Ardena. ZÁHADA ZLATA VIKINGOV ROZBITÉHO SKLA RÝCHLYCH KOLIES

V prvom príbehu – Záhada zlata Vikingov – sa Traja pátrači vyberú fotografovať na ostrov Ragnarson Rock, spájaný s dávnou legendou o stroskotanej lodi prevážajúcej zlato. Ktosi im však chce fotografie silou-mocou ukradnúť, dokonca jedného z nich unesie.

Druhý príbeh – Záhada rozbitého skla – vyzerá spočiatku ako obyčajné vyčíňanie chuligánov. Keď sa však do vyšetrovania pustia Traja pátrači, zistia, že sa za tým skrývajú dva zločinné plány. Jedným z nich je premyslená krádež drahocennej mince.

V treťom príbehu – Záhada rýchlych kolies – sa naši Pátrači, už trochu vyspelejší, rozhodnú pomôcť Jupiterovmu bratancovi, ktorého obvinia z krádeže áut. Nechtiac tak preniknú do prostredia mafie, no potom im už ide naozaj o život.

Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
259863
Názov
Záhada... 3x Traja pátrači (72, 73, 74)
Podnázov
Záhada zlata Vikingov, Záhada rozbitého skla, Záha
EAN/ISBN
9788010027736
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
William Arden
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/10
Edícia
Traja pátrači
Rozsah
400
Rozmer
120×200 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Záhada... 3x Traja pátrači (72, 73, 74) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.