Veľký snár

Dagmar Kludská

SVK Slovensky BRÁNA2015/11

Kniha: Veľký snár - Dagmar Kludská
Katalógové číslo: 259374 viac »
18,53

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Veľký snár

Známa spisovateľka, kartárka a astrologička opäť prichádza za svojimi čitateľmi v úlohe vykladačky snov. Svoj úspešne vydaný a úplne vypredaný Veľký snár obohatila tentoraz o úvodný abecedný prehľad snovej symboliky a knihe dala nový titul. Pôvodný text je teda podstatne rozšírený a aj vyšší počet hesiel zaručuje, že ľahšie nájdete odpoveď na význam toho, čo ste práve prežili vo svojom sne. Stručné heslovité výklady sú okorenené vyrozprávaním (a následným vysvetlením) zaujímavých snových príbehov, s ktorými sa pani Kludskej zdôverili jej klienti. Aj ich zážitky vám možno pomôžu odhaliť a pochopiť problémy ukryté v zákutiach vašej vlastnej duše...

Dagmar Kludská (*1944) sa narodila ako tretia dcéra zo štyroch rodičom, ktorých meno súviselo so slávnym cirkusom Kludský. Na cirkusovom putovaní po Európe došlo k osudovému stretnutiu vtedy šestnásťročnej Dagmar s gréckou tanečnicou a kartárkou Penelope, ktorá ovplyvnila jej život. Na svoju samostatnú umeleckú dráhu sa Dagmar Kludská vydala síce ako speváčka a tanečnica, zložité obdobie potom prežívala ako rozvedená matka štyroch detí v rôznych zamestnaniach. Po roku 1989 sa však ku kartám vrátila profesionálne a jej bohaté životné skúsenosti, vzácna intuícia a výnimočný cit pre „veci medzi nebom a zemou“ jej čoskoro priniesli úspech a neustále sa rozrastajúcu klientelu. Dnes sa s jej menom stretávame nielen na obálkach jej kníh, ale i v televíznych a rozhlasových reláciách.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
259374
Názov
Veľký snár
EAN/ISBN
9788072438112
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Dagmar Kludská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/11
Rozsah
432
Rozmer
115×185 mm
Hmotnosť
0,61
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Veľký snár zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.