Prvá

Selekcia 3 - 35 dievčat začínalo, ale zvíťaziť môže len jedna

Kiera Cassová

SVK Slovensky CooBoo2015/09

Kniha: Prvá - Selekcia 3 - 35 dievčat začínalo, ale zvíťaziť môže len jedna - Kiera Cassová
Katalógové číslo: 256777 viac »
Séria kníh: Selekcia
Selekcia
Titul je zaradený v tejto sérii
13,92

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prvá

Selekcia 3 - 35 dievčat začínalo, ale zvíťaziť môže len jedna

35 dievčat začínalo. Ale zvíťaziť môže len jedna.

Selekcia sa blíži k záveru a v súťaži zostali len 4 dievčatá. America je pevne rozhodnutá získať Maxona pre seba, a hoci sa opätovne zblížili, Maxon stále netuší, kto je Aspen. Boje s rebelmi sa stupňujú, a keď vážne ohrozujú aj Americinu rodinu, rozhodne sa s nimi vyjednávať. Pri nebezpečnej misii ju postrelia do ramena a udalosti sa vymknú spod kontroly. Zúfalé boje prinesú rodinám nečakané odhalenia a zdrvujúce tragédie. Maxon napokon odhalí, kto bol Americinou tajnou láskou, a jej pozícia v selekcii je vážne ohrozená. Tým sa však prekvapenia nekončia...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
256777
Názov
Prvá
Podnázov
Selekcia 3 - 35 dievčat začínalo, ale zvíťaziť môž
EAN/ISBN
9788074479595
Forma
Viazaná s lamino poťahom
Autor
Kiera Cassová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/09
Rozsah
312
Rozmer
145 x 205 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Mončičák 5 z 5
13.11.2015 20:33:35

Najlepšia! Kiera znovu nesklamala, zachovala si jej romantický, vtipný štýl, ktorý mi zlepšil náladu aj celý deň :*. Nie som fanúšička romantických kníh a šťastných koncov (najprv som bola, ale teraz už nie), ale na tejto sérii mi to vôbec nevadí. Veľmi sa mi páčil koniec, to ako to Kiera krásne zakončila.....aj keď si myslím, že mohla pridať ešte zopár strán navyše :D. V tejto knihe sa môj názor na niektoré postavy úplne zmenil, napr. som si obľúbila Celeste, ktorá mi predtým liezla na nervy. Selekciu som si zamilovala a odporúčam ju všetkým verným romantičkám ale aj tým, ktoré romantiku nemusia a ako aj ja túto trilógiu najprv odsudzovali :)


patty n 5 z 5
10.01.2016 18:30:26

Prvú som si užila tak veľmi, ako som len vedela. Autorka strieda scény tak, ako keby jej to diktoval Plutarch z Hunger Games. Akcia s rebelmi, ľúbostná scéna, napätie a strach, milé a zlaté scény, nečakané úmrtia, láskavé a dojímavé scény... Všetko má premyslené a svoje esá používa prefíkane. Až do poslednej stránky som si príbeh skutočne užívala. Ostala som prekvapená, keďže autorka dokázala niečo, čo som už pri čítaní v takejto intenzite veru nezažila. Každú postavu, naozaj každú vrátane kráľa aj Aspena, som si nezvyčajne obľúbila. Čítala som a bol to pocit, ako keby som bola priamo v dianí. Príbeh sa nezaobišiel ani bez mnohých príjemných scén v ktorých si postavy medzi sebou vyrozprávajú a vyriešia svoje problémy a navzájom so odpustia, čo je milé a zlaté a čitateľ sa pri nich usmieva ako nevinné slniečko na hnoji. Elise, Kriss, America a dokonca Celeste vás prekvapia tak, že budete otvárať ústa. Mne sa to stalo a len si to predstavte, knižku som začala čítať s tým, že Celeste nemám príliš v láske, ale keď som knihu dočítala, bola som ako obarená, pretože som zistila, že ju mám prekvapivo moc rada. Svojská a tvrdohlavá America, ktorá sa konečne, naozaj konečne /yááy/ rozhodla koho z chlapcov ľúbi a bojuje zaňho za každú cenu, si ma opäť aj keď s určitou námahou, získala. Hoci som niekedy jej nápady spočiatku nepodporovala a najradšej by som ju tresla lopatou nech sa spamätá, postupne si detskými krôčikmi získala späť rešpekt. Bolo vidieť, že jej záleží na Maxonovi aj na ďalších x charakteroch. Táto komplikovaná a drámu milujúca postava má niečo do seba. Zdatný Maxon si svojím šarmom, ale i láskavým srdcom a dobrými úmyslami získa každého čitateľa. O čitateľkách radšej ani nehovorím :3 Princ pochopil čo je dôležité a jeho láska k Americe je tak silná a sladká, až si neviem predstaviť, že by si vybral niekoho iného. Ku koncu knihy ma prekvapil svojím rozhodnutím a mne neostalo mi nič iné ako krútiť nad tým hlavou, pretože takto meniť svoje rozhodnutia ako keby lusknutím prstov je šialené a bezvýznamné. Na scéne sa objavia aj nové postavy, no nie je ich veľa. Som si istá, že zaujmú alebo aj prekvapia. Tento príbeh a najmä táto knižka ohromila nielen moje oči svojou vskutku nádhernou obálkou, ale aj moju myseľ svojím obsahom, pretože to ako sa autorka rozšantila na konci knihy bolo parádne a skvelé. Každý jeden vzťah rozpráva svoj neobyčajný príbeh, takže nemajte strach, ak sa bojíte že sa vám táto séria nebude páčiť. Oddych sľubujúci, plný lásky, vrúcnych vzťahoch, ale aj drámy a napätia. Takto nejako by som opísala tieto tri knižky. Aj Selekcia, Elita a moja najobľúbenejšia Prvá stojí za prečítanie a každo jedno uškŕňanie. Je mi jasné, že si ich prečítam niekedy znovu, ale momentálne si zuby brúsim na voľné pokračovanie The Heir, ktoré by u nás malo vyjsť na jar 2016. :)