Rockové tango

Monika Wurm

SVK Slovensky BRÁNA2015/10

Kniha: Rockové tango - Monika Wurm
Katalógové číslo: 256237 viac »
Séria kníh: Rockové tango
Rockové tango
Titul je zaradený v tejto sérii
10,39

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Rockové tango

Niekedy sa práve zo splneného sna môže vykľuť tá najhoršia nočná mora.

O tom sa musela na vlastnej koži presvedčiť aj Sunshine Lawsonová, keď sa jej po rokoch podarilo stretnúť s jej zbožňovaným idolom. Lenže sukničkár Damien Shane nie je iba populárny rocker, ale aj bezcharakterný ničomník, ktorý nemá rešpekt pred ničím a nikým. Kto by si teraz myslel, že sa stretnutie hrdzavovlasej Sunshine a trúfalého speváka Damiena bude končiť láskou na prvý pohľad, je na veľkom omyle. Práve naopak, nenávisť, sklamanie a vytriezvenie do reality sú pocity, ktoré si zdravotná sestra a bývalá profesionálna tanečnica zo stretnutia odnáša.

Ľudia sa v živote vidia vždy dvakrát. Inak to nebude ani v tomto príbehu, ktorý zametie vašimi citmi hneď od začiatku. Damien Shane sa po ťažkej nehode musí stiahnuť do ústrania. Množstvo operácií a zlomenín nie je ničím v porovnaní s tým, že prišiel o svoj zrak. Na miesto jeho ošetrovateľky prichádza dievča, ktorému kedysi ublížil tak, ako len muž žene môže ublížiť. Spomenie si arogantný hudobník na túto bytosť? Bytosť, ktorá mu svojou drzosťou vyráža dych a núti ho premýšľať? Sunshine je totiž prvou ženou, ktorá mu nemieni darovať absolútne nič.

Nečakaný koniec príbehu vás prinúti zamyslieť sa nad tým, že v živote naozaj nič nie je zadarmo. Len karma je zdarma. Pripravte si vreckovky, pretože tento príbeh vám zlomí srdce.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
256237
Názov
Rockové tango
EAN/ISBN
9788072438037
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Monika Wurm
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/10
Rozsah
432
Rozmer
140×205 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Emily 5 z 5
26.10.2016 12:50:41

Krásny dojemný príbeh. Na začiatku som Damiena nenávidela, za to ako ublížil Sunshine, aký je arogantný, bezcharakterný človek.Tak ako ho nenávidela ona sama. A náhoda ju priviedla k nemu, aby mu bola pomocou, oporou v najtažších chvíľach. Za všetko , čo si musela prežiť sa mu chcela pomstiť, chcela aby tiež pocítil utrpenie. To utrpenie pocíti, ale iné, ako by kto predpokladal.


Patrícia
18.09.2022 14:49:05

Komentrár je označený ako spoiler, ale chcem ho zobraziť