Škandál v lepšej spoločnosti

Kniha: Škandál v lepšej spoločnosti - Adriana Macháčová, Róbert Dyda
Katalógové číslo: 252531 viac »
8,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Škandál v lepšej spoločnosti

Je šťastné manželstvo naozaj len ilúzia?

Anonymná správa od dôverného priateľa otriasla základmi nákladného, no harmonického života manželskej dvojice Izabely a Alberta Wolfovcov. Podľa pisateľa má úspešný právnik a tvár novovzniknutej politickej strany milenku. Šokovaná Izabela si najme súkromného detektíva, aby potvrdil či vyvrátil anonymné tvrdenie. Netuší, že Albert má skutočne v pláne zmeniť nielen svoju kariéru, ale po voľbách aj manželku. Miesto po jeho boku má zaujať mladá investigatívna novinárka Petra Brunovská.

Atraktívnu čiernovlásku však nájdu mŕtvu. Okruh ľudí, ktorí by mohli stáť za jej smrťou, je nejasný. Podozrenie padá na každý terč Petriných článkov, novú politickú superstar, ale aj na Izabelu, ktorá nemienila hrať druhé husle. Ako zdolajú účastníci tohto škandálu jeho následky?

Vyrovná sa s ohrozením svojich plánov do seba zahľadená lepšia spoločnosť? Spád udalostí naznačuje, že dôležitejšie než samotný zločin je to, kto z neho vyťaží čo najviac.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
252531
Názov
Škandál v lepšej spoločnosti
EAN/ISBN
9788055144856
Forma
Viazaná
Autor
Adriana Macháčová, Róbert Dyda
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/01
Rozsah
248
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

„Myslíš okrem sexu aj na niečo iné?“ opýtala sa Petra a prikryla sa.
„Na peniaze, moc a premiérske kreslo,“ žoviálne zatiahol Albert. „Chcem počuť potlesk, chcem, aby ma milovali tetušky, babičky aj ich krásne vnučky,“ prudko z nej strhol prikrývku.
„A čo bude so mnou?“ hanblivo si dlaňou zakryla lono. „Budem ako Marilyn Monroe do smrti čakať na svojho Kennedyho, že si ma raz vezme?“ prekrížila si dlhé nohy a zvodne sa usmiala.
„Vezmem si ťa hneď, ty moja božská
diva,“ zovrel ju do náruče. „A potom, ako sa stanem poslancom...“ zaváhal, či jej povedať o svojich plánoch. Už aj vo sne ho sprevádza druhý život, rozviedol by sa hneď, lenže zatiaľ je zviazaný s ľuďmi, ktorí ho podporujú, a vie, že tento krok by mu v ich očiach ubral na dobrej povesti. Odhrnul Petre z belostného krku hrivu čiernych vlasov. Cítil, ako sa nedočkavo chveje, jemne ho škriabe nechtami po chrbte a dych sa jej zrýchľuje.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Škandál v lepšej spoločnosti zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.