Kódex Tieňolovcov

Kniha: Kódex Tieňolovcov - Cassandra Clare, Joshua Lewis
Katalógové číslo: 250818 viac »
Ušetríte až 1,61 € z bežnej ceny 12,95
A navyše získate 11 vernostných bodov
Séria kníh: Nástroje smrteľníkov
Nástroje smrteľníkov
Titul je zaradený v tejto sérii
11,34
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kódex Tieňolovcov

Kódex Tieňolovcov je najstaršia a najznámejšia príručka pre každého nefila.

Od prvého vydania v 13. storočí je Kódex najlepším priateľom každého mladého Tieňolovca. Či už potrebuje poradiť s démonským jazykom, alebo si pripomenúť, ako sa správne drží stélé, s Kódexom po ruke sa nemusí ničoho báť.

V najnovšom 27. vydaní Kódex opisuje všetky oblasti života nefilov: dejiny aj zákony nášho sveta; návod ako identifikovať jeho mnohých neľudských obyvateľov; ktorým koncom stélé sa kreslí; čo je pyxis; prečo nefili nepoužívajú strelné zbrane; kde majú bosoráci ukryté svoje značky a ako ich objaviť; odkiaľ sa berie všetka svätená voda. Kódex sumarizuje mnohé učebnice geografie, histórie, mágie a zoológie v jednom peknom a prehľadnom zväzku. Všetky starobylé drevoryty a stredoveké kresby sme v najnovšom vydaní nahradili modernými ilustráciami, ktoré oslovia a zaujmú aj najhipsterskejších mladých Tieňolovcov.

Toto vydanie bude už čoskoro dostupné v knižniciach Inštitútov po celom svete a v takzvaných kníhkupectvách obyčajných.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
250818
Názov
Kódex Tieňolovcov
EAN/ISBN
9788055612768
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Cassandra Clare, Joshua Lewis
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/09
Rozsah
300
Rozmer
145×230 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Dušana 3 z 5
20.04.2017 20:12:21

Budem tvrdiť, že je to nevyhnutná kniha, ktorú autorka napísala nielen pre peniaze a je klenotom mojej knižnice? Určite nie! Budem tvrdiť, že som neutekala do kníhkupectva, aby som si Kódex kúpila, hneď, ako som zistila, že niečo také je dostupné na Slovensku? Určite nie! Musím sa priznať, že väčšina Jaceových poznámok mi prišla trápna alebo v nich vyznel ako totálny kretén. Našťastie to zachraňoval svojimi vtipnými poznámkami Simon a bolo jasné, že tam je na "comic relief". Samozrejme, tie poznámky pripomínali Fantastické tvory (s tým rozdielom, že Tvory boli lepšie). Nevyhla som sa pasážam, ktoré ma nebavili. Príkladom sú kapitoly o zbraniach a bojovom umení, kedže ako jedinému športu holdujem gaučingu. Chápem však, že sú dôležité pre vzdelanie budúceho tieňolovca. Obe časti bestiáru boli pre mňa highlightom celej knihy a vlastne aj dôvodom, pre ktorý som si Kódex kúpila. Kresby sú tiež krásnym dodatkom a robia knihu výnimočnou a ocení ju každý fanúšik Tieňosveta.