Matematika 4. pre prvý stupeň základných škôl

Janka Striežovská

SVK Slovensky Aitec spol. s.r.o.2013

Kniha: Matematika 4. pre prvý stupeň základných škôl - Janka Striežovská
Katalógové číslo: 248678 viac »
3,91

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Matematika 4. pre prvý stupeň základných škôl

Alternatívna učebnica matematiky pre 4. ročník základných škôl, rešpektujúca moderné prístupy vo vyučovaní matematiky na Slovensku i v okolitých štátoch, je súčasťou súboru učebných materiálov pre žiaka Matematika pre 4. ročník ZŠ autorov M. Belica – J. Striežovskej. Okrem učebnice súbor zahŕňa pracovný zošit 1. a 2. časť. - Žiaci si opakujú učivo nižších ročníkov, rozširujú si vedomosti o násobení a delení v obore čísel 100. - Neskôr sa učia sčítať a odčítať do 10 000. Najprv analogicky s počítaním do 1 000 bez prechodu, potom i s prechodom. Žiaci riešia aj matematické úlohy, logické úlohy a matematické situácie spojené s praxou a reálnym životom. - V geometrii sa oboznamujú s geometrickými útvarmi, postupom ich rysovania v sieti i bez nej. Propedeuticky sa pripravujú na výpočet obvodu. - Systém práce predpokladá, že žiaci sa s matematickou problematikou oboznámia najprv v pracovnom zošite a v tejto učebnici si učivo precvičia, resp. rozšíria o ďalšie súvislosti. Učebnica obsahuje aritmetickú časť, ktorá radením učiva a farebne korešponduje s pracovnými zošitmi. Dielo je spracované tak, aby vyhovovalo väčšine tried v Slovenskej republike (obsahuje úlohy pre matematicky zručnejších žiakov i úlohy na vyplnenie času, kým sa učiteľ venuje žiakom, ktorí potrebujú na osvojenie učiva viac času a podnetov).
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
248678
Názov
Matematika 4. pre prvý stupeň základných škôl
EAN/ISBN
9788081460890
Forma
Brožovaná
Autor
Janka Striežovská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
88
Rozmer
175×235
Hmotnosť
0,15
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Matematika 4. pre prvý stupeň základných škôl zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.