Papierové mestá

Rovnomenný film v kinách

John Green

SVK Slovensky IKAR2015/07

Kniha: Papierové mestá - Rovnomenný film v kinách - 3. vydanie - John Green
Katalógové číslo: 248635 viac »
7,80

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Papierové mestá

Rovnomenný film v kinách

Margo Rothová-Spiegelmanová. Jej bláznivé dobrodružstvá sa zakaždým prehnali školou ako letná búrka: na gitare ju naučil hrať nejaký starký v polorozpadnutom dome v mississippskom Hot Coffee. Tri dni kočovala s cirkusantmi, lebo ich presvedčila, že by z nej mohla byť artistka. Na koncert The Mallionaires v St. Louis sa dostala tak, že sa vydávala za basgitaristovu frajerku, a keď ten s ňou naozaj chcel chodiť, poslala ho kadeľahšie. Jej najneuveriteľnejšie príhody sa vždy ukázali ako skutočné! Tak do tejto dobrodružnej duše sa beznádejne zamiloval Quentin-Kvéčko Jacobsen, trochu zakríknutý chlapec z dobrej rodiny. Keď mu pojašená maturantka jednej noci vlezie do izby prezlečená za nindžu a odhodlaná vykonať jedenásť bodov neľútostnej pomsty nevernému frajerovi a bývalým kamarátom, Kvéčko neodmietne. To, čo povystrájajú, Quentina rovnako nadchne ako vyľaká. Lenže na druhý deň je Margo preč a zanechá po sebe len indície určené práve jemu. Vydáva sa teda na cestu plnú odbočiek, a čím bližšie je k cieľu, tým lepšie spoznáva skutočnú tvár priateľky – a možno aj svoju vlastnú.

Z anglického originálu Paper Towns (Dutton Books, a member of Penguin Group, New York 2008) preložil Milan Kopecký.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
248635
Názov
Papierové mestá
Podnázov
Rovnomenný film v kinách
EAN/ISBN
9788055145402
Forma
Viazaná
Poznámka
3. vydanie
Autor
John Green
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/07
Rozsah
296
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Viki 5 z 5
31.08.2015 13:43:05

John Green. John. Green. JOHN. GREEN. Jeho sláva hovorí za seba. A jeho brilantný štýl písania mu nemôže nikto uprieť. No zatiaľ čo jeho predošlé knihy boli smutno-romantické, Papierové mestá majú nádych číreho bláznovstva - sú veselé, hlučné, nepredvídateľné ako sám život. Q-čko je obyčajný až to bolí. Mesto kde žijú je nudné. Margo odíde po kapitole či dvoch. Lenže je to JOHN GREEN. A to čo by normálne pôsobilo jednoducho, on podáva ako niečo unikátne a úžasné. To čo v minulých knihách mal na starosť smútok preberá len tá filozofia - Quentin sa v knihe hľadá a úvahy nad životom tu nechýbajú. Papierové mestá sú jedno veľké dobrodružstvo kde ak sa doňho skutočne zahryznete, nezáleží na cieli ale na tej úžasnej jazde a na konci neoľutujete ani sekundu strávenú čítaním. Slová majú moc a tieto slová majú moc niečo maličké vo vás zmeniť. Odporúčam.