Zbierka úloh z matematiky 1.

Jana Striežovská

SVK Slovensky Aitec spol. s.r.o.2013

Kniha: Zbierka úloh z matematiky 1. - Jana Striežovská
Katalógové číslo: 248534 viac »
4,86

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zbierka úloh z matematiky 1.

Zbierka úloh je tradičnou a žiadanou učebnou pomôckou k učebniciam matematiky. Zbierka ponúka množstvo príkladov a slovných úloh na docvičovanie a opakovanie učiva matematiky v 1. ročníku ZŠ. Úlohy sú určené na samostatnú prácu žiaka s možnosťou výberu ich náročnosti. Pútavé grafické spracovanie zbierky rešpektujúce vekové osobitosti žiakov 1. ročníka ZŠ podporuje vytváranie a upevňovanie matematických predstáv. Úlohy korešpondujú s úlohami v pracovných učebniciach, sú hravé a usporiadané podľa náročnosti. Rôznorodosť úloh umožňuje rozvoj matematickej gramotnosti podľa individuálnych potrieb a možností žiakov. Učiteľovi umožňuje zbierka jednoducho a efektívne zabezpečiť výberom vhodných úloh individualizáciu vyučovania žiakov 1. ročníka. V zbierke sú zaradené aj zábavné a pútavé úlohy so silným motivačným nábojom, ktoré vzbudzujú záujem žiakov riešiť ich aj mimo vyučovania.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
248534
Názov
Zbierka úloh z matematiky 1.
EAN/ISBN
9788081460920
Forma
Brožovaná
Autor
Jana Striežovská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
64
Rozmer
210×297
Hmotnosť
0,18
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zbierka úloh z matematiky 1. zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.