Pakistanská pomsta

Monika Wurm

SVK Slovensky MOTÝĽ2015/05

Kniha: Pakistanská pomsta - Monika Wurm
Katalógové číslo: 247592 viac »
7,72

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pakistanská pomsta

Čo sa stane, ak jedného dňa stratíte pamäť a v hlave vám ostane absolútna tma? A čo v prípade, ak sa trezor vašich spomienok rozplynul práve v nemocničnej izbe, v ktorej ste sa zrovna prebrali? Budete veriť cudzincovi, ktorý sa z ničoho nič objaví ma prahu dverí a presviedča vás o tom, že je vaším snúbencom?

Hlavná hrdinka v tejto chvíli netuší, že všetko je úplne inak, ako sa na prvý pohľad zdá. Nechá sa zlákať do Londýna, kde ju pod rúškom tmy sleduje neznámy fantóm. Osud pripraví mladej spisovateľke ďalšie prekvapenie, keď zisťuje, že je tehotná. Anglicko bude však len prechodnou destináciou. Pod ochrannými krídlami Shaha, vychudnutého čudáka, odlieta do Pakistanu. Ten jej vo svojej rodnej krajine zaručuje návrat zabudnutej minulosti, ktorá s Pakistanom úzko súvisí. Hneď po príchode sa všetko prudko mení, ale najväčšia zmena nastáva v správaní jej údajného nastávajúceho. To, že sa krásna Alexandra dostala do nebezpečenstva, zisťuje príliš neskoro. Pri pokuse o útek opäť naďabí na drzého fantóma z Londýna, ktorý ju vie svojou trúfalosťou nielen rozzúriť, ale dokáže i rafinovane podráždiť jej zmysly. Je tento neznámy iba ďalším klamárom, alebo bude pravým kľúčom k jej minulosti? Príde na to, kto v skutočnosti stojí v úlohe pomstychtivého strašiaka, ukrývajúceho sa za presvedčivou maskou klamstiev? Nájdu hlavní hrdinovia cestu, ktorá ich i za cenu obrovským obetí opäť spojí?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
247592
Názov
Pakistanská pomsta
EAN/ISBN
9788081640537
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Monika Wurm
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/05
Rozsah
392
Rozmer
135×205 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Emily 5 z 5
26.10.2016 13:00:41

Až po prečítaní tejto knihy som zistila, že je pokračovaním knihy Pakistanská princezná. Ale myslím, že mi tam nič nechýbalo, mala ucelený dej, bolo to voľné pokračovanie prvej knihy. Knihu odporúčam prečítať, je plná romantiky,ale aj napätia a prekvapivých momentov.