Návrat domů - DVD box

autor neuvedený

CZE Česky Filmexport Home Video2015/05

Kniha: Návrat domů - DVD box - autor neuvedený
Katalógové číslo: 246017 viac »
6,45

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Návrat domů - DVD box

Citlivé drama Martina Friče s nezapomenutelným Karlem Högerem v hlavní roli V lidech se zrcadlí radost z čerstvě nabyté svobody. V ulicích jsou ještě barikády z vytrhaných dlažebních kostek a neodklizené trosky. Do Prahy přijíždí vojáci a mezi nimi i nadporučík Mareš, který tu zanechal maminku, sestru i snoubenku. Když se vydává do města, aby navštívil známé a rodinu, zjišťuje, že vše se změnilo, život se nezastavil a čas nejde vrátit zpátky. Najednou je vše cizí a jediné, co člověk musí, je najít sílu, aby mohl jít dál. Tento pozapomenutý filmový příběh obsahuje velmi silné scény, které divákovi utkví v paměti, a rozhodně patří ke klenotům české kinematografie. Hrají: Karel Höger, Běla Jurdová, Josef Pehr, František Smolík, Zdenka Procházková, Zdeněk Štěpánek, Milada Smolíková, Ella Nollová, Miloš Kopecký, Josef Kemr TITULKY: české pro neslyšící 1948, 81 min., čb
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
246017
Názov
Návrat domů - DVD box
EAN/ISBN
8595052297406
Autor
autor neuvedený
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/05
Rozmer
135×190
Hmotnosť
0,07
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Návrat domů - DVD box zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.