Škola dobra a zla 2: Život bez princov

Soman Chainani

SVK Slovensky CooBoo2015/04

Kniha: Škola dobra a zla 2: Život bez princov - Soman Chainani
Katalógové číslo: 245483 viac »
Séria kníh: Škola dobra a zla
Škola dobra a zla
Titul je zaradený v tejto sérii
13,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Škola dobra a zla 2: Život bez princov

Návrat Sophie a Agathy domov nebol rozprávkovo úžasný, ako sa spočiatku zdalo. Po spustošení Gavaldonu záhadnými nepriateľmi sa obe dievčatá dostanú späť do Školy dobra a zla, kde ich čaká obrovské prekvapenie. Čarodejnice a princezné, zloduchovia a princovia už nie sú nepriatelia, celý rozprávkový svet je v chaose a všetci musia spojiť svoje sily pred hroziacou katastrofou.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
245483
Názov
Škola dobra a zla 2: Život bez princov
EAN/ISBN
9788074478659
Forma
Viazaná s laminovaným poťahom
Autor
Soman Chainani
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/04
Rozsah
376
Rozmer
130 x 200 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
200.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Neliss 4 z 5
02.05.2015 13:53:02

Soman Chainani je skrátka jednotkou vo vymýšľaní bláznivých a neopozeraných nápadov. Situácia v Škole dobra a zla je zase raz extrémna a to mu umožňuje zobrať svojich čitateľov na ďalšiu nezabudnuteľnú jazdu. Život bez princov je nielen príjemne a pútavo napísané dielo, ale je tiež nabité udalosťami. Navyše sa z knihy vytratil násilný a unáhlený vývoj postáv typický pre jednotku a niektoré sympatické vedľajšie postavy dostali viac priestoru, čo ma veľmi potešilo. Jedná sa o originálne a napínavé pokračovanie, ktoré nesklame.:)


Evelin 5 z 5
25.06.2015 20:43:47

Úžasné pokračovanie! Na začiatku som mala trochu problémy vžiť sa do udalostí v Gavaldone, prišlo mi to trošku obyčajné oproti koncu, aký sme v 1. dieli dostali. No veľmi rýchlo začal dej naberať na obrátkach a v Škole dobra a zla nám autor naservíroval skvelé zápletky a akcie. To, ako môže 1 udalosť v rozprávke ovplyvniť vedľajších hrdinov je neskutočné. Tlieskam autorovi za tak detailne premyslené zauzlenia a vysvetlenia. Nemám pochybnosti o tom, že úspech tejto rozprávkovej série sa bude stále len zvyšovať. Z veľkej časti za to môžu hl. hrdinky. Pre mňa sú obe dievčatá hrdinky, či už vykonávajú dobro alebo zlo. Majú úžasné povahy a ťažko rozlíšite, ktorá je dobrá a ktorá zlá. Aj zvyšok z toho enormného množstva vedľajších postáv má svoje opodstatnenie a využitie. Princ Tedros tu mal dokonca omnoho väčšiu rolu ako predtým, čo ma veľmi potešilo, pretože autor nám ukázal viac z jeho vnútra a viete s ním veľmi sympatizovať. Autor vám tu však tak parádne zamotá hlavu, že raz princov milujete a raz ich nenávidíte. Dej je poriadne domotaný, premyslený, vykalkulovaný a skvelý. Nemôžem povedať krivé slovo na túto sériu, pretože je naozaj kvalitná. Tento 2. diel je (skoooro) rovnako dobrý ako prvý a autor ho zvládol bravúrne. Je to veľký skrytý talent a ja sa nemôžem dočkať 3. dielu! 8)