Veľká nuda Tim a Pim

Ľuboslav Paľo

SVK Slovensky TRIO PUBLISHING2015/03

Kniha: Veľká nuda Tim a Pim - Ľuboslav Paľo
Katalógové číslo: 242220 viac »
Ušetríte až 1,28 € z bežnej ceny 7,90
A navyše získate 6 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Múdre hranie 2 - odporúčané knihy

Múdre hranie 2 - odporúčané knihy

Ministerstvo školstva sa rozhodlo z ušetrených finančných prostriedkov podporiť časť materských škôl, ktoré neboli úspeš… Zistiť viac...
6,62
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Veľká nuda Tim a Pim

Vyšlo v edícii Analfabeta Negramotná/Čítame s porozumením

Myšiaci Tim a Pim jedného dňa zistili, že nemajú chuť robiť nič užitočné. Pustili sa teda s nadšením do samých neužitočných činností. No keď ich to prestalo baviť, rozhodli sa, že sa budú nudiť. Aby ich pri tom nik nerušil, prehľadali okolie, až našli odľahlú lúku, ako stvorenú na nudenie. Lenže vo vysnívanej nude im prekážala vysoká tráva a horúce slnko. Keď lúku pokosili i pohrabali a vlastnoručne si postavili prístrešok proti úpalu, načisto sa unavili a vyhladli. Zmajstrovali si teda stôl a stoličky a priniesli si ta večeru. Tak pochopili, že skutočná nuda je vlastne veľmi ťažká práca.

Ilustrovaná knižka so zrozumiteľným príbehom a úsmevným poučením pre malé deti. V rámci projektu Analfabeta Negramotná/Čítame s porozumením umožňuje rodičom či vychovávateľom viesť deti predškolského a raného školského veku k vnímaniu jednoduchého deja prostredníctvom knižného rozprávania. Hravým spôsobom sprístupňuje „abecedu“ literárnych prostriedkov, ako je dialóg, metafora, hyperbola, humor, oxymoron a pod. Záverečné strany patria hravým úlohám na cibrenie čitateľskej pamäti, pozornosti a bystrosti.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
242220
Názov
Veľká nuda Tim a Pim
EAN/ISBN
9788081700088
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Ľuboslav Paľo
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/03
Rozsah
40
Rozmer
210×210 mm
Hmotnosť
0,38
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Veľká nuda Tim a Pim zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.