Posledný zázrak

Prečo je Ján Pavol II. svätý

Andrea Tornielli

SVK Slovensky Kumran2015/02

Kniha: Posledný zázrak - Prečo je Ján Pavol II. svätý - Andrea Tornielli
Katalógové číslo: 242186 viac »
2,89

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Posledný zázrak

Prečo je Ján Pavol II. svätý

„Svätý hneď!“ takto volal zástup zhromaždený na námestí pred Bazilikou svätého Petra bezprostredne po úmrtí Karola Wojtyłu. A necelých deväť rokov od svojej smrti bol Ján Pavol II. v rekordne krátkom čase vyhlásený za svätého. Proces svätorečenia bol najrýchlejší v celých dejinách Cirkvi. Vatikánsky novinár Andrea Tornielli odkrýva nepoznaný priebeh procesu, v ktorom Lekárska komisia Kongregácie pre kauzy svätých uznala za nevysvetliteľné uzdravenie jednej ťažko chorej ženy, ktorá v Kostarike sledovala slávnosť blahorečenia pápeža Wojtyłu a prosila o uzdravenie na jeho príhovor. Po uznaní prvého zázraku nevyhnutného na blahorečenie vyžaduje procedúra svätorečenia potvrdenie aj druhého zázraku. Postulátor kauzy Mons. Sławomir Oder predstavil kongregácii vo Vatikáne dokumentáciu údajného uzdravenia. Po prvom predbežnom úsudku bol zväzok s lekárskymi spismi a svedectvami oficiálne prezentovaný rímskemu dikastériu, ktoré potvrdilo zázrak na príhovor blahoslaveného pápeža Wojtyłu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
242186
Názov
Posledný zázrak
Podnázov
Prečo je Ján Pavol II. svätý
EAN/ISBN
9788089487592
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Andrea Tornielli
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/02
Rozsah
184
Rozmer
148×210 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Posledný zázrak zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.