Tajomstvo Gray Mountain

John Grisham

SVK Slovensky IKAR2015/08

Kniha: Tajomstvo Gray Mountain - John Grisham
Katalógové číslo: 242129 viac »
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
6,21

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Tajomstvo Gray Mountain

V roku 2008 americké megafirmy hromadne prepúšťajú, aby sa udržali nad vodou aj počas finančnej krízy. Mladá právnička Samantha Koferová však s výpoveďou dostane aj netradičnú ponuku – ak príjme prácu v neziskovej organizácii, po roku sa môže vrátiť. A tak nedobrovoľne odchádza do virgínskeho mestečka Brady, ďaleko od Washingtonu a New Yorku, kde doteraz žila. Samantha sa ocitá vo svete ovládanom veľkými banskými spoločnosťami, ktoré rozhodujú o bytí a nebytí tamojších obyvateľov, dozvedá sa o ich nekalých praktikách a bezohľadnom drancovaní prírody. Nelegálne skládky uhoľného kalu, ekologické katastrofy, úmrtia, to je len zlomok hrôzy, ktorú majú tieto spoločnosti na svedomí. Šanca na zastavenie ich činnosti či odškodnenie postihnutých rodín je mizivá. Samantha sa postupne stáva stredobodom pozornosti pochybných indivíduí najatých banskou spoločnosťou. Do hry vstupujú usvedčujúce dokumenty – ukradnuté materiály s citlivými informáciami – a situácia sa vyostruje. O život prichádzajú ďalší nevinní.

Z anglického originálu Gray Mountain (Doubleday, New York 2014) preložila Alena Redlingerová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
242129
Názov
Tajomstvo Gray Mountain
EAN/ISBN
9788055143903
Forma
Knihy viazané
Autor
John Grisham
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/08
Rozsah
384
Rozmer
125×205
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Syslia mater 5 z 5
08.01.2016 18:56:31

Veľmi dobre napísaná kniha, bývalý právnik sa nezaprie a realita, ktorú opisuje je naozaj možná, aspoň v pomeroch USA. Čo je pre Grishama nezvyklé je písanie z pohľadu ženskej hlavnej hrdinky, ale vžíva sa do svojej postavy veľmi uveriteľne. Hoci mám pocit, že autorovo alter ego je skôr Donovan Gray. Postavy advokáta Graya sa týka asi jediný moment, ktorý ma v knihe prekvapil... no nebudem prezrádzať, aby som vám nepokazila zážitok. Kniha stojí za prečítanie.