Temné miesta

Gillian Flynn

SVK Slovensky TATRAN2015/06

Kniha: Temné miesta - Gillian Flynn
Katalógové číslo: 241860 viac »
6,30

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Temné miesta

Po úspechu sfilmovanej podoby Stratené dievča sa Hollywood vrhol na autorkin ďalší temný príbeh. 18.6. prídu Temné miesta aj do slovenských kín. Hlavnú úlohu si zahrá očarujúca Charlize Theron.

Jedna z najlepších kníh roku 2009 podľa The New Yorker. Po úspechu Strateného dievčaťa prichádzajú Temné miesta.

Gillian Flynnová je mediálny fenomén, o jej Stratenom dievčati sa popísali celé legendy a predalo sa viac ako 3 milióny výtlačkov. Čitatelia  preto zamerali pozornosť na jej predošlé romány Temné miesta a Ostré predmety. Autorka v nich ukazuje, ako má vyzerať skutočný triler – sú to psychologické príbehy plné násilia, zločinu, závislosti a bezradnosti. Temné rodinné tajomstvá, zničujúce malomestské klebety, pomýlené charaktery a dvojznačná morálka vytvárajú neuveriteľnú zmes napätia od začiatku do konca.

Keď padli výstrely, mala sedem. V chladnej noci vybehla z domu len v pyžame a schovala sa. Jej matku a dve sestry zavraždili. Svojou svedeckou výpoveďou dostala brata za mreže a nikdy sa nenaučila vziať svoj život do vlastných rúk. Teraz po dvadsiatich piatich rokoch sa z Libby Dayovej stala zatrpknutá, osamelá žena, ktorej život je úbohosť sama. Medzičasom sa ozvali ľudia, ktorí začali pochybovať o vine jej brata. Nabádajú Libby, aby odvolala svoju výpoveď. A tak je Libby nútená ponoriť sa do minulosti a skúmať, čo skutočne videla v onú osudnú noc. Spomienky pre ňu predstavujú rovnaké nebezpečenstvo ako v tú vražednú noc.

 

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
241860
Názov
Temné miesta
EAN/ISBN
9788022207270
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Gillian Flynn
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/06
Rozsah
320
Rozmer
147×229 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Temné miesta zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.