Štyri: Najpopulárnejšia dystopická séria

Extra príbehy k megaúspešnej sérii Divergencia, Rezistencia, Experiment

Veronica Roth

SVK Slovensky SLOVART2015/01

Kniha: Štyri: Najpopulárnejšia dystopická séria - Extra príbehy k megaúspešnej sérii Divergencia, Rezistencia, Experiment - Veronica Roth
Katalógové číslo: 239233 viac »
Séria kníh: Divergent Trilogy
Divergent Trilogy
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Štyri: Najpopulárnejšia dystopická séria

Extra príbehy k megaúspešnej sérii Divergencia, Rezistencia, Experiment

Veronica Roth, autorka najpopulárnejšej dystopickej série kníh Divergencia – Rezistencia – Experiment, pripravila pre svojich čitateľov jedno úžasné prekvapenie! Exkluzívnu zbierku príbehov, ktorá približuje život Tobiasa Eatona, neskôr známeho ako Štyri. Zistite, čo sa premieľalo hlavou Tobiasovi pred jeho rozhodovacou ceremóniou, čo ho donútilo opustiť rady Sebazaprenia, ako si poradil s iniciačnou skúškou v Neohrozenosti, prečo si vybral postavenie, v ktorom napokon stretol Tris, ktorá navždy zmenila jeho život. Veronica Roth nám v poviedkach Utečenec, Kandidát, Syn a Zradca predstaví Tobiasa Eatona-Štyriho, ako sme ho doteraz nepoznali. Súčasťou knihy sú aj tri exkluzívne scény z knihy Divergencia vyrozprávané z Tobiasovho pohľadu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
239233
Názov
Štyri: Najpopulárnejšia dystopická séria
Podnázov
Extra príbehy k megaúspešnej sérii Divergencia, Re
EAN/ISBN
9788055612850
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Veronica Roth
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/01
Rozsah
304
Rozmer
130 x 210 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Naťa 5 z 5
16.02.2015 22:57:02

Na túto knihu som sa veľmi tešila, dnes mi prišla a už som ju aj dočítala. Konečne som sa dozvedela viac o Tobiasovi, jeho živote a o tom ako sa dostal k Neohrozeným. No chýbali mi tam niektoré momenty z trilógie, ktoré by som si rada prečítala z jeho strany. Avšak bola som prekvapená koľko udalostí sa tam stalo, o ktorých sme my čitatelia nevedeli. Knihu vrelo odporúčam :)


Alexandra 5 z 5
28.02.2015 13:23:46

Zo štyroch príbehov z pohľadu Štyriho musím vyzdvihnúť hlavne prvé dva, Utečenec a Kandidát, ktoré ma bavili najviac. Aj keď sme predtým vedeli, že Štyri prestúpil zo Sebazaprenia a prečo prestúpil, vidieť všetko jeho očami sa mi veľmi páčilo, takisto zmena, ktorou prešiel. Zaujímavé tiež bolo vidieť ďalšie postavy zo série, hlavne dynamiku medzi Štyrim, Maxom a Ericom. Akurát štvrtá poviedka sa odohráva počas deja v Divergencii, je to vlastne len pár nesúvisiacich scén z pohľadu Štyriho. Zdala sa mi zbytočne unáhlená, skákala z jednej scény do druhej, určite by si zaslúžila byť dlhšia a skôr detailnejšie popísať len jeden úsek ako skákať medzi viacerými. Čím viac sa nad tým zamýšľam, tým menej to vyzerá na 5 hviezdičiek, ale po knihu som si išla na poštu v piatok poobede po práci a v piatok večer som ju aj na jednu šupu prečítala (a to som už o 8 bola v posteli a chcela som si len pred spaním chvíľu čítať... nakoniec som neskončila, kým som knihu nedočítala). Len škoda, že príbehy boli celkom krátke, v knihe sú doslova hovadské písmená, za veľkosť ktorých by sa nemuseli hanbiť ani rozprávky pre malé deti, a kniha tak vyzerá obšírnejšie.