Testy do prímy – matematika

SVK Slovensky DIDAKTIS2014

Kniha: Testy do prímy – matematika
Katalógové číslo: 237563 viac »
5,21

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Testy do prímy – matematika

Nové vydanie testov obsahuje 15 modelových testov, každý s 11 až 12 úlohami na prípravu na prijímacie skúšky na osemročné gymnáziá. Všetky úlohy sú vzorovo vyriešené. Aktuálne vydanie vychádza z obsahu predchádzajúceho vydania, nájdete v ňom však už príklady na počítanie v eurách. Dvojfarebný dizajn prispieva k ľahšej čitateľnosti a prehľadnosti. Farebné odlíšenie často pomáha lepšie pochopiť súvislosti medzi jednotlivými krokmi riešenia. Zaradené sú úlohy: - z bežného života s cieľom podporiť využitie matematických poznatkov v praktických situáciách (napríklad pri nákupoch, cestovaní, počítaní s časovými údajmi a pod.), - zamerané na rozvoj tvorivých schopností a myšlienkových operácií, na rozvoj schopnosti zovšeobecňovať a hľadať postupy a metódy riešenia úloh, a na rozvíjanie abstraktného pružného a pohotového myslenia. Zostavovatelia testov do prímy vychádzali z mnohoročných skúseností pri príprave testov a zároveň mali na zreteli nové trendy pri vyučovaní matematiky. Zamerali sa na zvládnutie základných vedomostí a zručností aritmetiky, algebry + geometrie.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
237563
Názov
Testy do prímy – matematika
EAN/ISBN
9788081660030
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Edícia
Testy
Rozsah
64
Rozmer
145×205
Hmotnosť
0,09
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Testy do prímy – matematika zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.