Presilovka

Danielle Steel

SVK Slovensky IKAR2015/02

Kniha: Presilovka - Danielle Steel
Katalógové číslo: 234734 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Presilovka

Fiona Carsonová je rešpektovaná generálna riaditeľka multimiliardovej korporácie. Svet medzinárodného obchodu je k úspešným ženám tvrdý, Fiona si nemôže dovoliť najmenší chybný krok a poskytnúť tak neprajníkom zámienku na svoje zosadenie. Ako rozvedená matka trávi všetok voľný čas s deťmi, na vzťah sotva pomyslí. Žien na vysokých postoch sa muži boja a Fiona sa už dávno vzdala predstavy o milujúcom partnerovi.

Aj Marshall Weston je vplyvný muž riadiaci nadnárodnú spoločnosť. Po boku má príkladnú manželku, ktorá ochotne obetovala právnickú kariéru, aby vychovávala ich tri deti a podporovala Marshalla na každom kroku. Charizmatický päťdesiatnik však zďaleka nie je taký bezúhonný, ako sa na prvý pohľad zdá. Neustále koketuje so škandálmi, ktoré by mu mohli zničiť kariéru aj rodinu, no jemu sa život na hrane páči. Už celé roky skrýva obrovské tajomstvo, spokojný sám so sebou, ako sa mu všetko darí ututlávať. Obaja, Fiona aj Marshall, boli ochotní obetovať veľa, aby sa dostali na vrchol. Čoho sa vzdajú teraz, len aby si moc udržali?

Z anglického originálu Power Play (Delacorte Press, A Division of Random House, Inc., New York 2014) preložila Ivona Mertusová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
234734
Názov
Presilovka
EAN/ISBN
9788055142081
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Danielle Steel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/02
Rozsah
352
Rozmer
125×200 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Presilovka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.