Prípad Agonista

Michal Čierny

SVK Slovensky TATRAN2014/09

Kniha: Prípad Agonista - Michal Čierny
Katalógové číslo: 232778 viac »
9,62

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prípad Agonista

Vo Vydavateľstve TATRAN vychádza Michalovi Čiernemu už tretia kniha pod názvom Prípad Agonista. Autor má priame skúsenosti s kriminálnym prostredím, preto aj jeho predošlé knihy Prípad Vendéta a Prípad Sabotér odrážajú kriminálnu a drogovú scénu v hlavnom meste. Približuje prácu bratislavských detektívov a policajtov, zaznamenáva históriu drogovej scény od jej počiatkov až po spoluprácu bratislavských dílerov s Albáncami, a najmä poukazuje na bezvýchodiskovosť tých, ktorí prepadli prášku.

Ľudské trosky, bezdomovci, štetky, spodina zbavená ľudskej dôstojnosti vďaka neuhasiteľnej túžbe po drogách. To je odvrátená tvár Bratislavy, s ktorou majú do činenia vyšetrovatelia v Prípade Agonista. Nezvyčajné a podozrivé úmrtia drogovo závislých signalizujú, že na trhu sa objavila nová, nebezpečná droga.

Dominik so Slávom sledujú dílera z Rače, aby vypátrali jeho dodávateľa. Všetky stopy vedú k Albáncovi, ktorý má v Bratislave  niekoľko stánkov s rýchlym občerstvením. Detektívi zistia, že šikovný díler sa s Albáncovou podporou  pokúša o výrobu novej lacnej umelej drogy, ktorá by nahradila heroín. S vidinou astronomických ziskov díler testuje novú drogu na bezmocných klientoch. O fentanyl vyrobený v Rači prejavujú záujem Česi, Rakúšania a drogoví bosovia.

Michalovi Čiernemu sa opäť podarilo vykresliť drogové prostredie v celej jeho odpudivosti a úbohosti. Inšpiroval sa prípadom, keď sa na Slovensku začalo s výrobou umelej drogy.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
232778
Názov
Prípad Agonista
EAN/ISBN
9788022207041
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Michal Čierny
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/09
Rozsah
304
Rozmer
140×210 mm
Hmotnosť
0,46
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prípad Agonista zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.