Poľovné psy

Severská detektívka roku 2013

Jørn Lier Horst

SVK Slovensky Premedia2014/07

Kniha: Poľovné psy - Severská detektívka roku 2013 - Jørn Lier Horst
Katalógové číslo: 229142 viac »
Ušetríte až 1,66 € z bežnej ceny 14,95
A navyše získate 13 vernostných bodov
Séria kníh: Prípady Williama Wistinga
Prípady Williama Wistinga
Titul je zaradený v tejto sérii
13,29
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Poľovné psy

Severská detektívka roku 2013

Škandinávsku detektívku roku 2013 napísal profesionál, bývalý policajný vyšetrovateľ a nová hviezda nórskej detektívky Jorn Lier Horst. Jeho hlavná postava, inšpektor William Wisting je suspendovaný kvôli podozreniu, že v sedemnásť rokov starom prípade podstrčil falošné dôkazy, aby dostal za mreže muža podozrivého z únosu a vraždy mladej ženy. Práve on viedol vyšetrovanie zmiznutia Cecilie Lindeovej, ktoré bolo stredobodom pozornosti médií. Z niekdajšieho hrdinu sa razom stáva hlavný podozrivý.

Média opäť zacítili krv a Wistingova dcéra Line sa musí rozhodnúť, či bude pre ňu hlavná práca v bulvárnom denníku, alebo pomôže otcovi vypátrať, kto manipuloval prípadom a čo tým sledoval. Udalosti naberú rýchly spád, keď zmizne ďalšie mladé dievča – v podobných prípadoch čas hrá len málokedy v prospech vyšetrovateľov. V starostlivo vybudovaných napínavých príbehoch autor využíva svoje pracovné skúsenosti, či už ide o policajné postupy alebo charakteristiku postáv. Jeho realistický a vecný prístup mu umožnil, aby sa vyhol mnohým žánrovým klišé, vďaka čomu sú jeho detektívne príbehy silné a zároveň uveriteľné.

 

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
229142
Názov
Poľovné psy
Podnázov
Severská detektívka roku 2013
EAN/ISBN
9788081590733
Forma
Pevná, s prebalom
Autor
Jørn Lier Horst
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/07
Rozsah
304
Rozmer
140×210
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(3)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Lucinka 5 z 5
02.01.2015 14:02:56

Perfektné, perfektné, uctyhodné. Nemám slov. Titul, ktorý tento príbeh dostal, mu právom patrí. Už dlho som nečítala nič dobré. Ale toto bolo perfektné. Super spracovaný príbeh, prepracovanie a štýl, akým autor napísal príbeh je neskutočný. Od tejto knihy som sa doslova nemohla odtrhnúť. Do druhej rána som čítala so zatajeným dychom a už napoly privretým zrakom, pretože napätie sa dalo krájať aj v mojej izbe. Utekám si kúpiť od tohto autora ďalšiu knihu a teším sa, že som našla skutočné vynikajúcu oddychovú knihu. Vinníka som neodhalila, hoci som mala nejaké tipy, plynulosť deja bola dokonalá. Ten,, kto má rád prepracované detektívky, od skutočných autorov, tomu smelo odporúčam. Konečne niečo štandardné, po prečítaní Požiereača a Záhrady smrti som sa bála, že dobrú detektívku už neobjavím. Hold autorovi.


Syslia mater 5 z 5
26.03.2016 18:28:28

Túto knihu môžem priaznivcom krimiliteratúry len odporúčať. Všetky ocenenia, ktoré dostala, sú zaslúžené. Wiliam Wisting mi v mnohom pripomínal komisára Wallandera Henninga Mankella. Je to zásadový chlap, od prvého momentu jasný kladný hrdina. Aj zloduchovia sú odporní kariéristi či úchylovia, čo ma, priznám sa, trochu prekvapilo. Očakávala som niečo ako vlka v rúchu baránčom, ale nie: môžete si byť istí, že tí najodpornejší najslizkejší chlapi sú tí zlí. A viac neprezradím. Horst nezaprel, že bol dobrým kriminalistom. Kniha je ozaj strhujúca, vtiahne čitateľa do deja a už ho nepustí až do konca. Prečítala som ju za dva dni a určite si prečítam aj iné autorove diela.