Pomôžem ti piecť

Hedwig Maria Stuber

IKAR2014/12

Viazaná: Pomôžem ti piecť - Hedwig Maria Stuber
Katalógové číslo: 227585 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Viazaná: Pomôžem ti piecť

Kuchárska kniha o pečení sa stane vaším spoľahlivým sprievodcom. Čokoľvek by ste v domácej cukrárni chceli vyskúšať, všetko sa vám zaručene podarí – a bude skvelo chutiť. Okolo 400 receptov patriacich ku skutočnej klasike na národné a medzinárodné špeciality. Všetky postupy sú precízne a veľakrát vyskúšané. Široký výber sladkých aj pikantných pochúťok: múčnikov, koláčov, tort, vianočného a čajového pečiva, chlebov, žemlí a pikantného pečiva . Všetky recepty s podrobným návodom, ako napredovať krok za krokom, doplnené fotografiami dôležitých fáz pracovného postupu. Základy pečenia vám pomôžu najmä vtedy, ak máte málo skúseností: najdôležitejšie prísady na pečenie, formy a pomôcky, základný opis prípravy jednotlivých druhov cesta, krémov, poliev a glazúr. Mimoriadny bonus pre celiatikov: v knihe nájdete veľa receptov na špeciality, ktoré možno upiecť bez lepku. Na bezlepkový variant receptu vás upozorní príslušný symbolu. Z nemeckého originálu Ich helf Dir backen (BLV Buchverlag GmbH & Co. KG, München/Germany) preložila Katarina Bobríková.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
227585
Názov
Pomôžem ti piecť
EAN/ISBN
9788055140803
Forma
Viazaná
Autor
Hedwig Maria Stuber
Druh tovaru
Viazaná
Rok vydania
2014/12
Rozsah
240
Rozmer
223×263
Hmotnosť
0,50
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pomôžem ti piecť zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.