Dievča, ktoré si tu zanechal

Jojo Moyesová

SVK Slovensky IKAR2015/01

Kniha: Dievča, ktoré si tu zanechal - Jojo Moyesová
Katalógové číslo: 227583 viac »
Ušetríte až 1,55 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,35
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Dievča, ktoré si tu zanechal

Píše sa rok 1916. Francúzsky maliar Edouard Lefevre zanecháva svoju mladú manželku Sophie a odchádza bojovať na front. Mladej žene po ňom zostáva na pamiatku len jej portrét, na tie časy trochu zvláštny. Keď ich mestečko padne do rúk Nemcom, obyvatelia sa ocitnú na hranici absolútnej biedy. Pre kúsok chleba niekedy riskujú holý život. Vtedy portrét upúta pozornosť nového kommandanta. Dôstojník je obrazom takmer posadnutý a Sophie je odhodlaná riskovať všetko – rodinu, povesť, život –, len aby sa znova stretla so svojím manželom. Takmer o sto rokov neskôr sa Sophiin portrét dostane do rúk Liv Halstonovej, ako dar od manžela. Ten ho kúpil na ulici od neznámej Američanky. Úplnou náhodou vysvitne, že obraz má obrovskú hodnotu, a tak sa začne boj o to, kto je jeho skutočným vlastníkom. Livina viera v to, čo je správne, tak podstúpi náročnú skúšku.

Nový román úspešnej spisovateľky Jojo Moyesovej je očarujúcim príbehom dvoch žien, ktoré delí takmer storočie, ale spája odhodlanie bojovať za to, čo majú na svete najradšej.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
227583
Názov
Dievča, ktoré si tu zanechal
EAN/ISBN
9788055140681
Forma
Pevná s přebalem lesklá
Autor
Jojo Moyesová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/01
Edícia
Svetový bestseller
Rozsah
352
Rozmer
145×227 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

DP
23.12.2014 15:30:07

Určite si pri pohľade na tvorbu Jojo Moyesovej pomyslíte, že je autorkou románov pre ženy, v ktorých nájdete len a len romantiku - teda čítanie pre ženy po štyridsiatke. Podobný pocit som mal aj ja, avšak reakcie mojich blízkych, ktorí Moyesovej knihy priam zbožňujú, ma presvedčili o opaku. Preto som neváhal a rozhodol sa knihu si prečítať. Dievča, ktoré si tu zanechal naozaj nie je klasickou romancou, pri ktorej spotrebujete tri balíky vreckoviek. Je to dojímavý príbeh so silnými hlavnými hrdinkami. Ženami, ktoré sú ochotné spraviť čokoľvek, bojovať do poslednej chvíle a vzdať sa všetkého, len aby dosiahli svoj cieľ.


romantička 5 z 5
12.01.2015 22:36:53

Pre mňa dokonalá zmes lásky, sĺz a napätia, s trochou mojej obľúbenej histórie :) Strašne krásny príbeh, ktorého dve hlavné dejové línie sa krásne spájajú v úchvatný záver, ktorý vo vás bude rezonovať ešte dlho po dočítaní knihy. Jojo Moyesovú pridávam na zoznam obľúbených autoriek a hneď sa idem poobzerať po jej ďalších knihách