Detský výtvarný prejav

SVK Slovensky Vydavateľstvo Dolis, s.r.o.2013

Kniha: Detský výtvarný prejav
Katalógové číslo: 225718 viac »
Ušetríte až 1,45 € z bežnej ceny 13,00
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,55
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Detský výtvarný prejav

Publikácia poníma túto tému v teoretickej rovine a sústreďuje sa predovšetkým na výtvarný prejav detí do 12 rokov veku dieťaťa. Vychádza z najnovších zahraničných poznatkov a koncepcií o detskom výtvarnom prejave, a snaží sa ich vnímať v kontexte našich reálií a kultúry. Analyzuje vplyvy nových teórií tvorby obrazov a novej definície subjektu, ovplyvňovaných semiotickými, postštrukturalistickými a genderovými prístupmi, tiež novými sociologickými pohľadmi. Autorka na základe vlastného skúmania, analýzy výtvarného prejavu detí súčasnej doby, interpretuje obrazový repertoár z pohľadu semiotického, zároveň hľadá príčinné súvislosti ontogenetického vývoja dieťaťa a rozvíjania kreativity. Výsledky výskumu potvrdzujú, že detský obrazový repertoár je viazaný na systém symbolov, čo si o.i. vyžaduje zmenu pohľadu na výtvarný prejav v sociálnom a kultúrnom kontexte. Rovnako na percepciu znakov a symbolov so subjektívnym obsahom. Interpretácie detských obrazov a ich významov sú súčasťou publikácie.Publikácia je z hľadiska nastolenej problematiky, vzájomných súvislostí a pojmov koncipovaná monolitne. Je doplnená detskými obrazmi, ktoré boli vytvorené alebo vizuálne zdokumentované v priebehu výskumu a počas zahraničných študijných pobytov autorky.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
225718
Názov
Detský výtvarný prejav
EAN/ISBN
9788097041915
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
186
Rozmer
150×205
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Detský výtvarný prejav zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.