Manželský zväzok

Jennifer Probstová

SVK Slovensky IKAR2014/10

Viazaná: Manželský zväzok - Jennifer Probstová
Katalógové číslo: 224160 viac »
Séria kníh: Manželstvo s miliardárom
Manželstvo s miliardárom
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Viazaná: Manželský zväzok

Sestry Conteové Carina a Venezia našli svoje šťastie v náručí bohatých a skvelých mužov. Julietta, tretia sestra, nesie na svojich pleciach zodpovednosť za rodinné pekárenské impérium La Dolce Famiglia a ani jej nenapadne, že by na svete mohlo byť ešte niečo vzrušujúcejšie než jej práca... až kým sa na scéne neobjaví Sawyer Wells, stelesnenie mužskej dokonalosti. Sawyer naruší pokoj jej bezpečného rodinného prístavu neodolateľnou ponukou: Juliettin podnik sa môže stať exkluzívnym dodávateľom a partnerom jeho nového medzinárodného reťazca hotelov. Juliette sa už v živote neraz popálila. Dôverovať človeku, ktorý ju jediným pohľadom prinúti, aby aj vo svojej kancelárii myslela na všetko len nie na prácu, sa zdá nanajvýš nerozumné. Má zahodiť jedinečnú šancu, ktorá rodinnému podniku zabezpečí slávu a prosperitu, alebo riskovať na prvý pohľad nemožnú kombináciu chladného biznisu a spaľujúcej vášne? Z anglického originálu The Marriage Merger (Gallery Books, a Division of Simon & Schuster, Inc., New York 2013) preložila Martina Fedorová.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
224160
Názov
Manželský zväzok
EAN/ISBN
9788055139708
Forma
Viazaná
Autor
Jennifer Probstová
Druh tovaru
Viazaná
Rok vydania
2014/10
Rozsah
368
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,25
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Manželský zväzok zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.