Milujem ťa viac

Nezastaví sa pred ničím a beda tým, čo jej stoja v ceste

Lisa Gardnerová

SVK Slovensky IKAR2014/08

Kniha: Milujem ťa viac - Nezastaví sa pred ničím a beda tým, čo jej stoja v ceste - Lisa Gardnerová
Katalógové číslo: 224059 viac »
Séria kníh: Bostonská detektívka D. D. Warrenová
Bostonská detektívka D. D. Warrenová
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Milujem ťa viac

Nezastaví sa pred ničím a beda tým, čo jej stoja v ceste

KOHO MILUJEŠ? Brian Darby leží mŕtvy na dlážke v kuchyni. Jeho manželka, príslušníčka štátnej polície Tessa Leoniová, ho údajne zastrelila v sebaobrane. Jej verziu udalostí podporujú početné zranenia. S takým prípadom by si mala skúsená detektívka D. D. Warrenová poradiť raz-dva, ale kam zmizla šesťročná Tessina dcéra? A ČOHO VŠETKÉHO SI SCHOPNÁ…

Vyšetrovanie Darbyho smrti rýchlo prerastie do celoštátneho pátrania po stratenom dievčatku. D. D. Warrenová musí spojiť sily s bývalým milencom, detektívom Bobbym Dodgeom, aby prerazila modrý múr solidarity medzi príslušníkmi štátnej polície. Počas odhaľovania starých rodinných tajomstiev sa usiluje vcítiť do situácie Tessy Leoniovej, hliadkarky, ktorá zastrelila svojho manžela. Naozaj ho zabila v sebaobrane? A bola by schopná ublížiť vlastnému dieťaťu? … ABY SI JU ZACHRÁNILA? Tessu Leoniovú to najhoršie ešte len čaká. pohybuje sa na tenkom ľade, nemá sa koho obrátiť a nemôže nikomu veriť. Má len jeden jediný cieľ a musí naň vynaložiť všetky zostávajúce sily. Nezastaví sa pred ničím, obetuje všetko a beda tým, čo jej stoja v ceste.

Z anglického originálu Love You More (Bantam Books, an imprint of The Random House Publishing Group,a division of Random House, Inc., New York 2011) preložil Marek Leško.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
224059
Názov
Milujem ťa viac
Podnázov
Nezastaví sa pred ničím a beda tým, čo jej stoja v
EAN/ISBN
9788055139487
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Lisa Gardnerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/08
Rozsah
400
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,30
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Inga 5 z 5
03.10.2014 01:33:06

Pre mňa nová autorka, ktorá ma svojou knihou prekvapila. Určite si od nej prečítam aj iné diela. Kniha ma zaujala natoľko, že za dva dni som ju mala zhltnutú. Zamotané a napínavé do konca. Aj keď som si už myslela, že viem ako to je, kto koho zabil a o čo išlo, záver ma prekvapil. Vôbec som to netypla do konca, kto za vraždou stojí. Nitky boli poprepájané do vyšších miest, a zas ako aj v živote za všetkým stáli peniaze. Nádherne opísaná materinská láska, keď pre svoje dieťa dokázala hlavná podozrivá podstúpiť poníženie a zosnovať plán pomsty. Určite odporúčam.


Amy 5 z 5
06.05.2015 17:41:41

Milujem severské krimi - ani jedna ma zatiaľ nesklamala. Napínavé od začiatku do konca, množstvo prekvapení, zauzlení, čítajú sa jedným dychom. Určite odporúčam.