Nekonečná láska

Zbohom, nevinnosť!

Scott Spencer

SVK Slovensky IKAR2014/04

Kniha: Nekonečná láska - Zbohom, nevinnosť! - Scott Spencer
Katalógové číslo: 221341 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nekonečná láska

Zbohom, nevinnosť!

Mladučká Jade, dievča z vyššej spoločnosti, sa bezhlavo zamiluje do charizmatického Davida. Mladík s poškvrnenou minulosťou sa stáva tŕňom v oku Jadinho otca. Vonkoncom sa mu nepáči, s kým sa jeho dcéra zahadzuje. Keď otec zistí, že ich vzťah pokročil oveľa ďalej ako len k nevinným bozkom, zakáže Davidovi sa k ich domu čo i len priblížiť. Vášnivú lásku dvoch zaľúbencov zachvátených sexuálnou túžbou však nič nezastaví. Ich city sú nekontrolovateľné, hrozí, že ich celkom prevalcujú. Keby sa Davidovi podarilo docieliť, aby ho Jadin otec vnímal ako hrdinu a záchrancu, určite by zmenil názor. A tak nešťastne zaľúbený chlapec založí v honosnom rodinnom sídle „bezpečný“ požiar...

Nekonečná láska sa už pri prvom vydaní v roku 1979 stala jedným z najslávnejších románov svojich čias a jednou z najpôsobivejších kníh o mladej láske, aká bola kedy napísaná.

Z anglického originálu Endless Love (HarperCollins Publishing, New York 2010) preložila Tamara Chovanová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
221341
Názov
Nekonečná láska
Podnázov
Zbohom, nevinnosť!
EAN/ISBN
9788055138268
Autor
Scott Spencer
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/04
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,50
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Jana
31.08.2014 14:36:38

Láska, bolesť, utrpenie, túžba, smútok a opäť láska. Koľko pocitov dokáže ľudské srdce naraz cítiť? Davidov príbeh odhalí nielen krásnu ale predovšetkým trpkú príchuť lásky. Príbeh sa odvíja pomaly a čitateľ má dostatok čau a priestoru ponoriť sa doňho hlbšie a hlbšie. Spočiatku som tejto knihe nevedela prísť na chuť, ale keď som sa prelúskala cez neľahký a trochu zmätočný začiatok nevedela som od tejto knihy odtrhnúť oči. Garantujem vám, že keď sa s Davidom zoznámite budete mu na jeho ceste životom držať prsty rovnako ako ja.