Sklený vrch

Katarína Soyka

SVK Slovensky Hydra2014

Kniha: Sklený vrch - Katarína Soyka
Katalógové číslo: 218713 viac »
Ušetríte až 0,57 € z bežnej ceny 5,00
A navyše získate 4 vernostné body
4,43
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Sklený vrch

Vedma Mirka je liečiteľka. Jej osud sa má naplniť na Sklenom vrchu, kde sa kedysi udržiavala Rovnováha medzi Dobrom a Zlom. Ester nekradne, ona si len požičiava. Pre niektoré poklesky zavinené jej neskrotným temperamentom zišla z cesty bielej mágie. Dnes je už bosorka. Nikol je striga. Jej telo sa nedá zničiť, zato ona dokáže čarami zabíjať. Tieto tri ženy spojil osud, aby spoločne porazili pána, ktorý ovládol Sklený vrch a mŕtvi ho poslúchajú. Je ťažké proti nemu bojovať. Každý padlý bojovník sa po smrti postaví na jeho stranu. Strážcovia Rovnováhy na Púšti, v Močiaroch a Voňavom lese pomaly strácajú sily. Tri čarodejnice putujú, aby naplnili svoj osud a stretli lásku v tých najnečkanejších podobách.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
218713
Názov
Sklený vrch
EAN/ISBN
9788097004255
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Katarína Soyka
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
384
Rozmer
120×165 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 4 z 5
05.10.2017 22:09:20

Zaujímavá kniha, ktorej som sa vyhýbala. Nezaujala ma obálka a ani to, že je to slovenská fantasy. Opäť chvalabohu jeden môj omyl. Príbeh bol pre mňa príjemným prekvapením. I keď štýl písania v niektorých pasážach bol v dialógoch na môj vkus priveľmi mladistvý. Prvýkrát som sa v knihe stretla s výrazom – odtušiť, čo malo znamenať asi niečo ako odpovedať. Sem-tam boli v texte aj chyby. Ale príbeh je naozaj pekný, ľahké, zaujímavé čítanie – taká rozprávka pre dospelých. Stretneme tu tri hlavné postavy – vedmu, čarodejnicu a bosorku, ktoré sa dali dokopy za naozaj kurióznych udalostí. Tri mladé, veľmi rozdielne ženy spojí priateľstvo. Vedma Mirka ale v príbehu predsa len zohráva tu najdôležitejšiu úlohu v boji dobra a zla. Dej je plný pekných magických postáv a postavičiek, ale aj obyčajných smrteľných ľudí, ktorí sa navzájom veľmi nemusia. Dostanete sa do rôznych prostredí - pod zem k permoníkom, k lesným žienkam, tajomným obyvateľom púšte, aj bludičkám do močiara. Krutý a niekedy aj zákerný boj vládne medzi ľuďmi, aj medzi postavami s nadprirodzenými vlastnosťami. Za všetkým je túžba po absolútnej moci za každých podmienok. Len váhy sa nakláňajú na stranu zla a blíži sa obrovský zlom. Musím povedať, že aj keď sú tri ženské postavy naozaj krásne, mne sa veľmi páčila tajomná postava Juraja – Junáka, ktorý strážil netopiere a potom ešte nádherná postava Smrti, ktorá ale nebola ženská, ale mužská. V tomto príbehu Smrť je niečo prirodzené, nebojíte sa jej – veľmi pekné sú jeho rozhovory s Mirkou. Na jej otázku, či pozná budúcnosť, dostala zaujímavú odpoveď: „Budúcnosť neexistuje, kým nenastane, je len veľa pravdepodobných možností.“ Výborná kniha, oddychovka, vtipná, nápaditá – odporúčam prečítať milovníkom fantasy.