Bohovia Olympu: Proroctvo

Rick Riordan

SVK Slovensky FRAGMENT2013

Kniha: Bohovia Olympu: Proroctvo - Rick Riordan
Katalógové číslo: 203041 viac »
Séria kníh: Bohovia Olympu
Bohovia Olympu
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Bohovia Olympu: Proroctvo

Vitajte späť v Tábore polokrvných! Voľné pokračovanie napínavej dobrodružnej série Percy Jackson práve začína! Do Tábora polokrvných prichádzajú noví hrdinovia Jason, Piper a Leo. Kým sa však stačia poriadne porozhliadnuť, čaká ich nebezpečná výprava vedená záhadným proroctvom. Podarí sa im pri tom vypátrať aj Percyho Jacksona, strateného hrdinu? Nie je až také nepríjemné prebudiť sa v autobuse cestou na školskú exkurziu medzi svojím dievčaťom a najlepším kamarátom. Poriadny malér ale je, keď spolužiakov nepoznávaš, nevieš ani, kto v skutočnosti si a netušíš, ako si sa tam vôbec ocitol! A to všetko je len začiatok, pretože na výlete v Grand Canyone sa začnú diať naozaj strašidelné veci…
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
203041
Názov
Bohovia Olympu: Proroctvo
EAN/ISBN
9788080897048
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Rick Riordan
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Edícia
Bohovia Olympu
Rozsah
520
Rozmer
145×210
Hmotnosť
0,69
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Veronika 5 z 5
16.11.2014 16:56:20

Rick Riordan, v prvom rade výborný pedagóg, v tom druhom ešte lepší spisovateľ, zužitkoval svoje roky pôsobenia na rôznych typoch škôl a prostredníctvom fantastického príbehu, ktorý odráža strasti a slasti našej spoločnosti, sa vám snaží povedať iba to, že každý z nás je niečím mimoriadny. Nezáleží na tom, či ste v kolektíve vzrastom malý, v škole tichý, alebo na vyučovacích hodinách nedokážete obsedieť na jednom mieste dlhšie ako dve minúty a aj jednoduchý úkon, akým je napr. prečítanie prvého slova vo vašej obľúbenej knihe, pre vás predstavuje nemalý problém. Dokonca nezáleží ani na tom, či máte sestru aj brata, iba mamu, nepríjemného otčima, prísnu starkú, slávneho otca alebo vyrastáte u pestúnov. Vo svete Riordanových polobohov si je každý s každým rovný a práve táto jeho pozoruhodná filozofia robí z jeho fiktívnych postáv postavy natoľko živé a hravé, až sa sem-tam a tam a sem pristihnete pri tom, ako rozmýšľate nad tým, či si jednu z nich jednoducho neosvojíte.


Fantasy-svet.net 5 z 5
18.11.2015 19:49:17

Zatiaľ čo Percy Jackson otvoril dvere do sveta, v ktorom sú deti trpiace rôznymi formami porúch pozornosti tými pravými hrdinami, Jason Grace sa vám bude snažiť vysvetliť, prečo sú aj tie nepríjemné a smutné udalosti či zážitky bežných smrteľníkov pri fantastických dobrodružstvách cennejšie než všetko zlato tohto sveta. Pokiaľ si teraz kladiete otázku, či sa oplatí po novom voľnom pokračovaní siahnuť, pretože celý príbeh o Jasonovi a jeho priateľoch pôsobí tak trošku ošúchane a miestami Jacksonovsky stereotypne, zborovo si vám dovolíme odpovedať: ÁNO! (Veronika Inglotová / Fantasy-svet.net)