Milovanie

Láska je vždy trochu šialená

Andrea Coddington

SVK Slovensky IKAR2013/10

Kniha: Milovanie - Láska je vždy trochu šialená - Andrea Coddington
Katalógové číslo: 200852 viac »
7,01

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Milovanie

Láska je vždy trochu šialená

Román Milovanie je zmesou vášne, lásky, vysnívaného života na pozadí toho reálneho, nevery, ktorá dávno prerástla do nekonvenčného vzťahu, neschopnosti rozhodnúť sa rozumom, poníženia a znášania dôsledkov, za ktoré môže bezhlavo zaľúbené srdce. Milenecký trojuholník Arianny Blakovej sa zmenil na začarovaný kruh. V spoločnosti newyorských mocných, ktorí sa snažia zachrániť mesto a vybudovať z neho biľagom násilností nepoškvrnené ihrisko pre slávnych a bohatých, sa odohráva jej osobná dráma. Flirt s Gavinom Silarom už dávno nie je nevinný, manželstvo so Samom vôbec nie je perfektné. Násilie ju, ako mnoho Newyorčanov, prekvapí tam, kde ho čakala najmenej, tak ako ju prekvapuje intenzita fyzického potešenia, uspokojenia a jednoduchosti lásky. Vyvrcholenie tohto príbehu potvrdzuje, že v živote robíme rozhodnutia, s ktorými sa potom musíme naučiť žiť.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
200852
Názov
Milovanie
Podnázov
Láska je vždy trochu šialená
EAN/ISBN
9788055136561
Forma
Pevná väzba
Autor
Andrea Coddington
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/10
Rozsah
208
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

jarka.f 4 z 5
30.01.2014 11:06:33

Milovanie je pokračovanie príbehu predohra. Na začiatku sú zopakované všetky fakty a zhrnutie toho hlavného čo sa stalo v predchádzajúcom románe. Autorka ukázala ako miluje, New York so svojimi intrigami a politikou. Život Hornej vrstvy na Upper East Side. Už to nebol len erotický román. Jasne že erotické scény nechýbali. Už ich však nebolo toľko. A riešili sa skôr vzťahové veci .Je to román o búrlivej láske a vášni.. Láska povznáša dušu a a máme pocit že znova žijeme naplno a slobodne. Nechýba ani odhalenie Gavinovho tajomstva. Autorka udrela na romantické ženské srdce Znova čo bol do počtu strán to bol kratučký román. Niektoré vzťahy a udalosti na konci knihy opísala veľmi povrchne ako keby chcela aby sa príbeh čo najrýchlejšie skončil. Napriek tomu sa mi príbeh páčil.