Nástroje smrti Město z kostí

Kniha: Nástroje smrti Město z kostí - Cassandra Clare
Katalógové číslo: 198664 viac »
Séria kníh: Nástroje smrti (brožovaná)
Nástroje smrti (brožovaná)
Titul je zaradený v tejto sérii
17,55

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nástroje smrti Město z kostí

Když se patnáctiletá Clary Frayová vydá do newyorského klubu Pandemonium, vůbec netuší, že se stane svědkyní vraždy a vstoupí tak do světa lovců stínů, bojovníků, kteří mají svět chránit před démony. A už z něj nevystoupí, protože její život se převrátí vzhůru nohama...

Co je Clary vlastně zač? Kde se vzaly její schopnosti? A jsou pro ni spíš prokletím, nebo požehnáním? Zábavná, odvážná a neotřelá fantasy slibuje svým čtenářům strhující čtení, s nímž nebudou chtít přestat.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
198664
Názov
Nástroje smrti Město z kostí
EAN/ISBN
9788024239842
Forma
Brožovaná
Autor
Cassandra Clare
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/07
Rozsah
416
Rozmer
135×206 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Peter 5 z 5
31.03.2014 17:20:17

Zaujímavá kniha, milo ma prekvapila. Prečítal som ju za 2 dni, lebo som chcel vedieť ako to skončí. Pred tým ako som si ju kúpil som čítal dosť dobrých recenzií, aj kamarát mi je odporučil, že je super, tak prečo nie? :) Príbeh je dosť super. Zapáčil sa mi svet v knihe - Tieňolovci, upíri, vlkolaci, bosoráci, démoni. Má to svoje čaro. Od začiatku sa hneď niečo deje. Akčné kapitoly sa striedajú z oddychovými. Kniha prekvitá vtipom. Jace je riadne srandovný týpek - ironický egoista, ale tak správne zo srandy egoistický. Kniha má prekvapivý koniec a ako začiatočná kniha je dosť dobre vydarená. Oplatí sa prečítať :) Zajtra, alebo možno dnes sa vrhnem na druhú časť a teším sa na film :) Jediné, čo mi vadilo boli tie chyby v texte, keď chýbalo písmeno v slove, alebo boli písmená poprehadzované a ešte pár zvláštnych pre mňa nových slov. Nuž čo už po preklade sa to mohlo lepšie skontrolovať, ale z príbehu to nič neubralo, len to zhoršilo celkový dojem. Ale aj tak je kniha super :)