2000 rad pro zahrádkáře

Kniha: 2000 rad pro zahrádkáře - Stanislav Peleška, Franz Böhmig
Katalógové číslo: 197916 viac »
11,26

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: 2000 rad pro zahrádkáře

V nejmodernější a nejobsáhlejší zahrádkářské příručce najdete přesný návod, co kdy na zahradě dělat. Ale nejen to. Kniha je plná dobrých nápadů a inspirujících rad pro každého pěstitele. Text je doplněn přehlednými tabulkami a více než 700 návodnými ilustracemi.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
197916
Názov
2000 rad pro zahrádkáře
EAN/ISBN
9788074513152
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Stanislav Peleška, Franz Böhmig
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/05
Rozsah
496
Rozmer
175×240 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
31%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Johanka 5 z 5
28.01.2014 14:21:58

2000 rad pro zahrádkáře Túto super - príručku vlastním už niekoľko rokov. Každý rok ju mesiac čo mesiac listujem a čítam si z nej návody a rady s takou samozrejmosťou, ako veriaci z modlitebnej knižky, alebo gazdinka keď prezerá kuchársku knihu. Som záhradníčka, mám dlhoročné skúsenosti s dopestovaním zeleniny alebo ovocia, či kvetov pre radosť, alebo aranžovanie. Ale často sa pozriem do tejto publikácie, aby som načerpala ďalšie poznatky z oblasti záhradníctva. Dajú sa tam nájsť rady pre zeleninovú, ovocnú, či okrasnú záhradu, ba dokonca aj rady, ako pestovať izbové kvety. Detailné návody pre pestovateľov sú precízne rozdelené do dvanástich etáp, t. j. dvanástich mesiacov. Je tam presný popis, čo kedy sa má vykonať, kedy a ako výsev, kedy zber, či uskladnenie plodín, alebo kde ich uskladniť. Tiež mechanická či chemická ochrana rastlín rôznymi prostriedkami. Ešte musím spomenúť, - Tabuľky a zoznamy. Sú tam presné popisy rastlín, aj aké podmienky každá z nich znáša, sú tam uvedení najčastejší škodcovia našich záhrad, a tiež aj rozličné ochorenia rastlín. Ako proti nim bojovať? Nemusíte hľadať žiadnu radu často od neskúsených zamestnancov v záhradníctvach alebo v predajniach so záhradkárskymi potrebami. Kniha 2000 rad pro zahrádkáře je veľmi praktická pomôcka, keď sa chcete dozvedieť čo - to detailnejšie o rastlinách, o ich pestovaní... Je to vlastne encyklopédia - čo vás len napadne, akú radu potrebujete, to tam bleskove nájdete. Toto čítaníčko je vhodné tak ako pre skúseného záhradkára, tak aj pre úplného začiatočníka, ktorý predtým záhradu videl len na obrázku. Myšlienka, že niečo nejde, je vždy príčinou neúspechu! Ale vy chcete mať určite radosť z úspechu v záhrade, a tým aj prospech z vašej práce. Skúste to všetko s - 2000 radami pre záhradkárov, nebudete ľutovať.