Krásna katastrofa

Jamie McGuire

SVK Slovensky FORTUNA LIBRI2013/03

Kniha: Krásna katastrofa - Jamie McGuire
Katalógové číslo: 195005 viac »
Séria kníh: Krásna katastrofa
Krásna katastrofa
Titul je zaradený v tejto sérii
9,50

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Krásna katastrofa

Je to kamarátstvo s neplánovanými dôsledkami, krátkodobé vzplanutie alebo láska?

Abby Abernathyová začína navštevovať vysokú školu ďaleko od svojho rodného mesta, aby zabudla na minulosť. Uteká pred rodinou, ktorá jej vinou alkoholu a hazardných hier urobila zo života peklo, a usiluje sa byt príkladnou študentkou.
Travis Maddox má prezývku Besný pes a na štúdium si zarába ilegálnymi pästnými súbojmi - samozrejme, bez rukavíc. Má povesť najväčšieho zvodcu žien na univerzite. Je to presne ten typ, akému by sa Abby mala zďaleka vyhnúť, ak nechce spadnúť do pasce svojho starého života.
Travis a Abby sa navzájom priťahujú, ale presviedčajú okolie aj jeden druhého, že z ich priateľstva nikdy nevznikne milenecký vzťah. Potom však Abby prehrá stávku, a tak musí mesiac bývať s Travisom v jeho byte. Vášeň sa už nedá maskovať priateľstvom.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
195005
Názov
Krásna katastrofa
EAN/ISBN
9788081420726
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Jamie McGuire
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/03
Edícia
Fortuna Teen
Rozsah
376
Rozmer
148×217×33 mm
Hmotnosť
0,55
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.1 z 5.0
5
140.0%
(10)
4
1400.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
466.7%
(3)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Viki 5 z 5
14.03.2013 15:50:17

Už prvá otázka anotácie je poriadne absurdna pretože ak by to nebola láska nebolo by to ono. Útek pred minulosťou je pravdivý. To že stávka všetko zmení je tiež dramatická polopravda. Možno preto že je ťažké vystihnúť aká úžasná je táto kniha! Travis však nieje ten chalan z anotácie. Ó, nie! to by bolo príliš ľahké. Abby, moji milí je veľmi múdra, rozumná a vášnivá baba a oslnivý zovňajšok je pre ňu len čerešničkou na torte. PRETOŽE TRAVIS JE VŠETKO A EŠTE VIAC ČO OD PORIADNE DOKONALÉHO BAD BOYA ČITATELIA OČAKÁVAJÚ!!!! Na škole má skoro samé jednotky. Je prešpekulovaný ale priamočiary. Šialený ale takým tým úžasným na-zjedenie spôsobom. V jednu chvíľu sa mu rozlievate pri nohách od jeho svojských, úprimných vyznaní, v ďalšiu ho máte chuť vyhodiť z okna aj s celou jeho arogantnosťou. Celá táto kniha je jedna veľká horská dráha!!!!! Aj Abbyn priateľ to tak povedal, keď sú spolu je všetko "kvetinky a jednorožce a raj". Keď nie ... od začiatku po koniec budete mať pocit akoby ubehli roky - v knihe je množstvo akci, zvratov, je ako hlavný hrdinovia - dynamická iskrivá a dočista podmanivá! Krásna katastrofa je ako zhrnutie všetkých tých nelogických frází keď autori opisujú že aj keď to malo byť krvavé, hrdina od toho nemohol odtrhnúť zrak. Krásna katastrofa je presne taká: stretnutie dvoch častí jedného celku - dvoch ohňov a požiar ktorý vznikne zapáli aj tie najsilnejšie povahy.


Mara 5 z 5
18.03.2013 22:41:42

Túto knihu som čítala ešte pred rokom v anglickom jazyku. Anotácia bola zaujímavá, sľubovala vtipný a romantický príbeh. A to mi aj dala. Doteraz bol trh s knihami pre teengereov zaplavený ľúbostnými vzťahmi na strednej škole. Tu už sa posúvame na ten ďalší stupeň . Vysoká. Hlavná hrdinka Abby je mladá ,rozumná hrdinka ktorej minulosť nebola najlepšia a preto v podstate utiekla ďaleko od jej starého života. Travis je zas taký pohodový chalan, ktorý ukradol nejednej čitateľke srdce a neraz si vyslúžil obdivné,, aaach“ a,,ooooch“. Ona ma len malú skupinku priateľov, muži sú len nevyhnutnosť. On je jej pravý opak: populárny a lámač dievčenských srdci .Vzťah týchto dvoch sa postupne vyvíjal a síce to nebolo ani veľmi rýchlo, nebolo to ani pomaly. Príbeh ide príjemným tempom a humor a romantika príbeh príjemne osviežia. Koniec som vôbec nečakala ale , rovnako ako celá kniha, bol úžasný. Som nesmierne rada, že túto knihu u nás výdaju. A síce mám Krásnu katastrofu najmenej 4x prečítanú, nad jej kúpou nebudem váhať a prečítam si ju znov


Zita 4 z 5
12.04.2013 00:45:30

Od tejto knihy som čakala niečo iné.Vlastne som čakala že postavy budú iné.Prvá polovica knihy sa mi páčila.V druhej polovici mi však začali ísť na nervy hlavný hrdinovia,vždy iný.Travis bol skvelá postava,ktorú podľa môjho názoru Abby doslova ničila.Oni boli skvelý ako kamaráti aj osobitne,ale akonáhle to medzi nimi bolo vážne liezli mi na nervy.Napriek tomu kniha nebola zlá,čítala sa rýchlo mala som ju prečítanú za 1 deň.


L 5 z 5
14.04.2013 21:23:22

Úžasná! Perfektná! Skvelá! Je to jedna z najlepších kníh, ktoré som kedy čítala! Príbeh sa stále premieňal, vôbec som netušila, ako skončí! Najviac sa mi páčili povahy postáv, nesmelosť, ale hlavne láska! V tejto knihe bolo dokázané ako pravá láska pretrvá všetky nástrahy ! :) Bola som nadšená, že v tejto knihe konečne niekto neumrel! To ma potešilo najviac :) Zbožňujem túto knihu a určite ju odporúčam každému, kto je zamilovaný, alebo potrebuje zisti, čo ho možno ešte len čaká :) jednoznačné úchvatný román :)


Rudolf 5 z 5
21.04.2013 22:19:03

Veľmi dobre veľmi


Jaro
21.05.2013 10:12:06

Lacny namet aj dej. Nechapem, preco v kazdej knihe musi byt zobrazovany nejaky grazel a robi sa z neho hrdina, ako keby laska nemohla byt medzi dvoma slusnymi a inteligentnymi ludmi. Jednoznacne brak.


jarka.f 1 z 5
28.05.2013 15:39:49

No dosla som po stranu 94 a tak som sa na knihu tesila. Vobec mi nesadla. baby su v nej vyobrazene ako najvecsie potvory. ta scena v jedalni hned na zaciatku a nadrzane hlupane co sa vyspia s kazdym aspon trocha peknym chlapom. Nechapala som spravanie abby. No dialogy sa kde tu dali boli dokonca kde tu vtipne. Ak sa takto sprava kazdy vysokoskolak v amerike tak zbohom rodina. Jeden velky zur cele studium. davam jeden a pol hviezdicky za dialogy a preto ze knihu som nedocitala co sa mi uz davno nestalo. A v ceskej anotacii pisu ze Abby nepije. Naopak tu pije a dost.


Teri 5 z 5
25.06.2013 13:43:13

Táto kniha ma hneď zaujala nielen svojou obálkou, názvom ale aj príbehom :) Ak ste romantická duša, tak ako ja, neváhajte a prečítajte si ju. Dej je nepredvídateľný a zaujímavý. Travis je typický bad boy a Abby zo začiatku vyzerá ako normálna vysokoškoláčka. Nie jeden krát som si povedala, že by som chcela poznať chalana podobného Travisovi. Táto kniha mi prirástla k srdcu a teším sa ako si ju znovu prečítam. :)


Kika 5 z 5
14.10.2013 18:56:22

Je to úplne skvelá knižka a odporúčam ju všetkým, ktorý hľadajú niečo na skrátenie chvíle. Myslím si, že ju budem čítať znova a znova :3


Monika 5 z 5
18.11.2013 21:57:27

Akonáhle som uvidela túto knihu, tak ma okamžite upútala obálka. Je jednoduchá a presto zložito nádherná. Myslela som si, že táto kniha bude nejaká fantasy, ale keď som si prečítala obsah, tak som sa zmýlila. Túto knihu som mala v notebooku dlhšie, tak som sa ju rozhodla prečítať, keďže som počula len samé dobré ohlasy. Prvé strany boli trochu zložité, nevedela som sa zorientovať, ani som nevedela, kto je kto, avšak po pár stranách som sa do deja absolútne dostala. Veľmi sa mi páči Abby, je taká svojská, na nič sa nehrá, proste je sama sebou. Nie je ako ostatné dievčatá, ktoré letia za Travisom, ona je proste iná. A práve to Travisa priťahovalo. Že nemala oňho záujem. úprimne, tá stávka bola mega. Bývať u chalana mesiac a pritom ste len kamaráti, tomu sa hovorí niečo. Podľa mňa to bolo úžasné, ako sa spoznávali. Ešte krajšie bolo to, akí boli do seba zaľúbení, ale nevedeli, ako to majú priznať. Keď to však Travis priznal, čakalo ho menšie sklamanie. Ich vzťah bol veľmi komplikovaný, ale úprimný. Obidvaja sa milovali, len vždy tu boli nejaké tie prekážky. Väčšinou tie prekážky boli dosť ťažké. Páčilo sa mi hlavne to, že nebol to samý med ten ich vzťah, bol taký reálny, ale tak úprimný a nádherný, že som mala z toho zimomriavky. Knihu som zhltla za pár hodín. Ten koniec ma absolútne dojal. Môžem povedať, že toto bola jedna z najkrajších romantických kníh, akú som kedy čítala. Myslím, že každé dievča by chcelo niekoho ako je Travis. Dúfam, že aj ja raz spoznám svojo Travisa :)