Dieťa zmierenia

Príbeh o odvážnej láske k životu

Francine Riversová

SVK Slovensky Kumran2012/11

Kniha: Dieťa zmierenia - Príbeh o odvážnej láske k životu - Francine Riversová
Katalógové číslo: 193224 viac »
9,84

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dieťa zmierenia

Príbeh o odvážnej láske k životu

Keď sa mladá študentka Dynah vracia večer do internátu, v parku univerzitného areálu prežije otrasnú udalosť. Jej doterajší život, naplnený rodičovskou láskou a oddanosťou Bohu, v ktorom všetko ide tak, ako si vysnívala, sa za niekoľko minút mení na hrôzu a plány do budúcnosti v pripravovanom manželskom zväzku sa rozsypú ako domček z kariet. Dynah nečakane veľa stráca, ale aj získava.

Ako sa zachová mladá dievčina v ťažkej situácii, zmietaná medzi nátlakom okolia a rodiny na jednej strane a kresťanským presvedčením a jemným Božím hlasom na strane druhej, keď zistí, že čaká nechcené dieťa?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
193224
Názov
Dieťa zmierenia
Podnázov
Príbeh o odvážnej láske k životu
EAN/ISBN
9788089487349
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Francine Riversová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/11
Rozsah
288
Rozmer
155×235×24 mm
Hmotnosť
0,45
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
133.3%
(3)
4
0%
(0)
3
400.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Fran
24.02.2013 19:04:18

Knihu som prečítala na jeden dych - cca 5 hod :). Silný príbeh o bolesti a strachu v nás, a o skutočných hodnotách, predovšetkým o skutočnej láske - tej, čo hory prenáša. Miestami až ťažko uveriteľné, no potrebujeme veriť aj na zázraky. Mám od tejto autorky viacej kníh a podľa mňa vie písať majstrovské príbehy. Odporúčam :)


jarka.f 3 z 5
09.08.2013 16:11:13

Dynah 20 ročna studentka krestanskej univerzity niekde v zapadakove. Ked ste vychovavany ako krestan je to prave miesto pre vas? Važne? Nie su silne veriaci ludia v skutocnosti pokritci? V tejto knihe je to prave takto. A prave tito ludia by mali vediet co je to milovat svojho blizneho. Naozaj ziju v duchu krestanstva? Ked Dynah jedneho zimneho vecera znasilnia pretoze sa jej pokazilo auto a nestihla autobus vsetci vratane „ milovaneho „ Ethana ju odsudia .V tejto chvili sa zda ze krestania nie su lepsi ako ateisti Ani mama s otcom jej velmi nepomohli. Chuda dievca. V tejto knihe sa velmi silno prejavila autorkina viera v boha. Vsetko co napisala mi pripadalo ako z ineho sveta ako keby sme zili v 19. storoci. Strasne moralizovala. U vykupenej lasky mame aspon nejaky silny pribeh aj ked tiez s krestanskou tematikou. Vykupena laska sa mi pacila viac. Do pribehu dieta zmierenia som sa nevedela zacitat liezol mi na nervy so vsetkym moralizovanim. Takze tuto knihu odporucam. praktizujucim krestanom.preklad vyborny nemam co vytknut.


Julls 5 z 5
10.09.2013 15:11:05

Kniha Dieťa zmierenia ma lákala už dlhšie, no stále som sa nevedela rozhodnúť, či si ju kúpiť alebo nie, presvedčili ma najmä mnohé pozitívne recenzie a tak som si povedala, že to vyskúšam. Teraz viem, že som urobila veľmi dobre. Kniha sa čítala veľmi ľahko, kniha je síce kresťanská, ale neskresľuje realitu, netvrdí, že všetci kresťania sú dokonalí a správajú sa tak ako by sa podľa svojho učenia správať mali, zároveň neprekrúca ani druhú stranu mince o ktorej sa v tejto knihe hovorí a to o potratoch, neodsudzuje, ale vysvetľuje. Vysvetľuje to práve na príbehu, ktorý je sporný pre najväčšiu skupinu ľudí. Kniha ma chytila za srdce a rozhodne odporúčam jej kúpu aj Vám. :)


Angiee
17.09.2013 20:44:51

Dieťa zmierenia nebola kniha, ktorá by ma lákala. Aj keď som bola Vykúpenou láskou ohromená, téma tejto knihy ma neoslovila. No nakoniec som sa k nej dostala a nesklamala ma. Sice bol dej trošku priehľadný, napriek tomu sa mi to pačilo. Téma potratu, ktorá je v tejto dobe veľmi prepierana, je podla mna velmi dobre ykreslena a myslim si, že každý si môže aj vďaka tejto knihe uvedomiť cenu života... Odporúčam ;)


Gabriela
25.04.2014 19:03:48

Pre mňa skvelá kniha, jej príbeh je reálny a žiaľ nikto z nás by si neželal byť v koži hlavnej hrdinky...Je to čítanie, ktoré Vás núti rozmýšľať nad životom a možno položiť otázku: čo keby sa to stalo mne,ale niekomu v mojej rodine..aká by bola moja reakcia?


MaBu 5 z 5
30.05.2014 00:22:28

Skvelá kniha, aj keď asi nie pre každú čitateľku. Dotýka sa extrémne citlivej témy. Od tejto autorky som čítala aj Vykúpenú lásku ale Dieťa zmierenia sa mi páčila viac.


Jaroslava 5 z 5
30.11.2014 11:18:16

Dalšia nádherná kniha od Francine Riversovej.Keď ju začnete čítať bude ťažké ju odložiť,mladá žena vedená od detstva láske k Bohu rieši ťažkú situáciu vo svojom živote.....ako to skončí....odsúdiť niekoho je ľahké,ale aká by bola naša reakcia keby sme sa mali rozhodnúť MY???