Zasvätenie

Elisabeth Haichová

SVK Slovensky COLUMBUS2012

Kniha: Zasvätenie - Elisabeth Haichová
Katalógové číslo: 174654 viac »
9,14

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zasvätenie

Toto nie je iba román. Nie je to ani iba životopis, a dokonca ani "obyčajná" ezoterická literatúra. Je to všetko spolu a ešte oveľa viac.

Je to jedno z prelomových diel, v ktorom autorka majstrovsky miesi rozprávanie zo svojho súčasného života, od detstva na prelome 19. a 20. storočia až do dospelosti, so spomienkami na životy, ktoré tomu predchádzali - zvlášť na ten, ktorý strávila ako faraónova dcéra v Egypte.
Neopakovateľným spôsobom vtiahne čitateľa do deja - či už ide o príbeh malého dievčatka, ktoré má čudesné sny a pocit cudzinca vo svete, alebo o strhujúcu - a nebezpečnú - cestu egyptskej kňažky k zasväteniu. Akoby sme v chrámových sieňach sedeli s ňou, bez dychu počúvame učenie jej majstra, veľkňaza Ptahhotepa, ktorý ju na túto cestu k najvyššej múdrosti pripravuje.

Dozrievanie citlivého dieťaťa, rany osudu, ktoré sú len míľnikmi na našej ceste, pád na dno, ktorý je zároveň bránou k výšinám, ľudia vynárajúci sa z minulých životov, hrôzy druhej svetovej vojny… to všetko sa prelína záhadným spôsobom a vedie k hlbokej pravde o zmysle života a dôsledkoch našich činov.

Toto je najobsiahlejšia reinkarnačná správa, aká bola kedy napísaná, najzrozumiteľnejšie svedectvo o dávnej múdrosti skutočného zasvätenia, ktoré oddávna podnecuje ľudskú fantaziu…

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
174654
Názov
Zasvätenie
EAN/ISBN
9788071362098
Forma
Brožovaná
Autor
Elisabeth Haichová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
472
Rozmer
129×206 mm
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zasvätenie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.