Predurčená

Škola noci 9

P. C. Castová Kristin Castová

SVK Slovensky IKAR2012/09

Kniha: Predurčená - Škola noci 9 - P. C. Castová, Kristin Castová
Katalógové číslo: 167689 viac »
Séria kníh: Škola noci
Škola noci
Titul je zaradený v tejto sérii
10,57

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Predurčená

Škola noci 9

Predurčená je deviatym pokračovaním série Škola noci. Zoey sa vrátila do tulskej Školy noci a znova musí čeliť Neferet, lebo tá čoraz väčšmi prepadá Temnote. Lenže na to, aby Zoey a jej priatelia získali podporu Najvyššej rady, treba Neferet usvedčiť. Bohyňa darovala Rephaimovi ľudskú podobu aspoň v noci, a tak konečne môže tráviť čas spoločne so Stevie Rae. Ale možno mu veriť? V snahe spôsobiť chaos Neferet privádza do Školy noci aj ostatné červené mláďatá a ľudí, ktorí majú upírom pomáhať pri podradnejších prácach. V Škole noci sa zjaví aj záhadný Aurox – krásny chlapec, ktorého vraj Neferet dostala od Nyx. V skutočnosti ho stvorili na to, aby sa stal kňažkinou smrtonosnou zbraňou. No Zoey v ňom prebúdza ľudskosť a v Auroxovi bojuje súcit s volaním Temnoty. Podarí sa odhaliť skutočnú tvár Neferet, kým zničí Svetlo? Môže Zoey ovplyvniť to, čo v Auroxovi uvidela cez jasnovidecký kameň, a zachrániť tak pred ním svojich priateľov? Z anglického originálu Destined (ST. MARTIN’S GRIFFIN, New York 2011) preložila Oľga Kralovičová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
167689
Názov
Predurčená
Podnázov
Škola noci 9
EAN/ISBN
9788055129006
Forma
Tvrdá väzba s prebalom
Autor
P. C. Castová, Kristin Castová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/09
Edícia
Škola noci
Rozsah
312
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,38
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Starkov sen sa začal príjemne. Ocitol sa na nejakej úžasnej bielej pieskovej pláži a pred ním sa rozprestierala priezračná modrá voda. Slnko ho vôbec nepálilo. Vlastne mal podobný pocit ako predtým, než bol označený, a dotyk slnka na tvári a pleciach mu bol príjemný. Strieľal šípy do veľkého terča, ktorý ich zázračne pohltil a potom sa znovu zjavili v piesku vedľa neho, takže mohol strieľať donekonečna.
Práve mu preblesklo hlavou, aký úžasný by bol ten sen, keby sa na pláži zjavila Zoey v bikinách. Alebo keby to bola európska pláž, Zoey by sa tam premávala v bikinách bez podprsenky. To by bolo ešte lepšie.
Lenže potom, ako sa to vo sne často stáva, sa scéna zmenila a odrazu sa tam skutočne objavila Zoey, ibaže už neboli na pláži. Chúlila sa v jeho náručí, teplá a mäkká, a krásne voňala. 
„Hej,“ usmievala sa naňho, „si hore, a slnko ešte nezapadlo.“
„Áno,“ uškŕňal sa na ňu. „Ukážem ti, ako som sa už prebral.“ Pobozkal ju a chutila úžasne. Jej telo sa dokonale zladilo s ním. Trochu zastonala ako vždy, keď sa cítila naozaj dobre.

Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.5 z 5.0
5
0%
(0)
4
200.0%
(1)
3
200.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

clarity 4 z 5
01.02.2013 12:24:09

Dobré čítanie miestami zdlhavé ale celkom fajn. No dúfam že č.10 bude už posledná kniha z tohto titulu. :)


Zita 3 z 5
14.04.2013 10:27:20

Autorky mali túto sériu ukončiť už dávno.Zbytočne sa to naťahuje a človek už pomaly nevie o čo v ktorej knihe išlo.Začiatok série bol fajn ale tie posledné 3 diely naozaj neviem čo sa dialo.