Navždy

Vlci z Mercy Falls 3

Maggie Stiefvaterová

SVK Slovensky IKAR2012/07

Kniha: Navždy - Vlci z Mercy Falls 3 - Maggie Stiefvaterová
Katalógové číslo: 167141 viac »
Séria kníh: Vlci z Mercy Falls
Vlci z Mercy Falls
Titul je zaradený v tejto sérii
10,57

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Navždy

Vlci z Mercy Falls 3

S príchodom jari sa Grace mení na človeka, po mesiacoch odlúčenia je konečne opäť pri Samovi. Isabel s Colom objavujú čaro vzájomnej príťažlivosti, úplne iné ako pokojný vzťah ich priateľov. Nič však netrvá večne, svorke hrozí smrteľné nebezpečenstvo. smrť Tom Culpeper sa nikdy nezmieril so stratou syna. Keď sa objaví ďalšia obeť vlkov, neváha a rozhodne sa svorku zničiť za každú cenu. Helikoptéry a ostrostrelci zabrali aj inde, tak prečo nie v Mercy Falls? navždy Cole s Isabel prenikajú hlbšie do podstaty premeny na vlka, Grace so Samom vymýšľajú záchranný plán. Podarí sa štyrom tínedžerom zachrániť svorku ľudí vo vlčej koži pred istou smrťou? Príde im niekto na pomoc? A najmä, prekoná láska všetky prekážky? Z anglického originálu Forever (Scholastic Press, an imprint of Scholastic Inc., New York 2011) preložila Diana Ghaniová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
167141
Názov
Navždy
Podnázov
Vlci z Mercy Falls 3
EAN/ISBN
9788055128597
Autor
Maggie Stiefvaterová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/07
Edícia
Vlci z Mercy Falls
Rozsah
312
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,31
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Zobudil som sa.
Zažmurkal som, oči sa mi na chvíľu zahmlili od jasného svetla uprostred noci. Pomaly som si utrieďoval myšlienky. Spomenul som si, že som nechal rozsvietené, lebo som nemohol zaspať.
Teraz som sa však preberal s rozospatými očami. Lampa na stole hádzala krivé tiene na druhý koniec miestnosti. Poznámkový blok mi skĺzol z hrude; našiel som v ňom zhluky nezmyselných slov. Papierové žeriavy poháňané ventilátorom na strope sa nepokojne krútili v nešikovných kruhoch, akoby chceli zúfalo uniknúť z tohto sveta.
Keď mi došlo, že už asi nezaspím, vystrel som nohu a prstom zapol CD prehrávač na stole konča postele. Z reproduktorov sa ozvala melódia vybrnkávaná na gitare. Každá nota bola v súlade s tlkotom môjho srdca. Bezsenné noci v tejto posteli mi pripomenuli časy pred Grace, keď som tu býval s Beckom a ostatnými. Populácii papierových žeriavov popísaných spomienkami vtedy ešte nehrozilo, že sa rozšíria aj mimo svojho vymedzeného priestoru. Pomaly som rátal, kedy mi vyprší čas a opäť sa stratím v lesoch. Bdel som dlho do noci, zmáhaný neurčitou túžbou. Chcel som niečo, čo som nemohol mať: život po septembri, po dovŕšení dvadsiatky, viac času ako Sam a menej ako vlk.

Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Little Black Lady 5 z 5
20.02.2013 13:16:09

Kniha Navždy je napínavou poslednou častou tejto série. A ja som naozaj rada, že som čítanie dotiahla až sem..záver prekvapil..som spokojná iba ma mierne mrzí, že autorka nám neprezradila viac zo vzťahu Cola a Isabel.