Vnútorné príčiny chorôb

Sineľnikov

SVK Slovensky Eugenika2019/04

Kniha: Vnútorné príčiny chorôb - Sineľnikov
Katalógové číslo: 166517 viac »
Ušetríte až 0,62 € z bežnej ceny 9,99
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,37
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Vnútorné príčiny chorôb

Pokračovanie úspešnej Dohody s chorobou. V tejto knihe obľúbený autor postupuje systematicky po ľudskom organizme a vysvetľuje, ako rôzne časti nášho fyzického tela korešpondujú s naším celkovým žitím, myslením a cítením. Začína od hlavy, pričom sa venuje rôznym typom bolesti hlavy. Ďalej nasleduje mozog, nervový systém, psychika, uši, oči, srdcovo-cievny systém, pľúca a ochorenia dýchacích ciest, nos, ústa, tráviaca sústava, jednotlivé vnútorné orgány atď. Je tu aj časť venovaná ženským chorobám, tehotenstvu a mliečnym žľazám, na druhej strane mužským chorobám a ťažkostiam. Pritom sa dozviete niečo viac o problémoch partnerských a rodinných vzťahov, i o prepojení zdravia detí so správaním ich rodičov. Ďalšími preberanými oblasťami sú pohlavné choroby, obezita, kĺby, chrbát, nohy, pokožka, nechty, vlasy, infekcie a zápaly, traumy a nehody, štítna žľaza, rakovina, alkoholizmus, fajčenie a detské choroby. Konkrétne prípady zo života názorne dotvárajú výklad: autor najprv porozpráva príbeh určitého človeka, ktorý potom rozoberie a vyvodí z neho dôsledky, ponaučenie a múdre rady. Čitateľ tak má možnosť nechať sa inšpirovať ku zmene svojho života k lepšiemu, a samozrejme k uzdraveniu!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
166517
Názov
Vnútorné príčiny chorôb
EAN/ISBN
9788081000003
Forma
Brožovaná
Autor
Sineľnikov
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/04
Rozsah
200
Rozmer
130×200
Hmotnosť
0,15
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
6%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vnútorné príčiny chorôb zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.