Homeopatie pro zahradu a farmu

Vaikunthanath Das Kaviraj

CZE Česky EUROMEDIA GROUP k.s.2011/06

Kniha: Homeopatie pro zahradu a farmu - Vaikunthanath Das Kaviraj
Katalógové číslo: 106106 viac »
Ušetríte až 1,65 € z bežnej ceny 54,45
A navyše získate 52 vernostných bodov
52,80
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Homeopatie pro zahradu a farmu

Mezinárodně známý autor Vaikunthanath Das Kaviraj v knize Homeopatie pro zahradu a farmu shrnuje své dlouholeté zkušenosti s homeopatickým ošetřováním rostlin v Indii a v Holandsku.

Kniha dává přesné a konkrétní instrukce, jak lze homeopatickými léky zvýšit úrodu a její kvalitu. Je v ní uveden podrobný popis účinků jednotlivých léků na rostliny. Obsahuje rady, jak homeopaticky zasáhnout při zlepšování kvality půdy, jaké léky léčí určité nemoci nebo určitá poranění či napadení rostlin nebo poruchy v jejich vývoji.

Orientaci usnadňuje rozsáhlý rejstřík (repertorium) poruch, nemocí, symptomů, parazitů či poškození s uvedením souvisejících léků. Kniha umožňuje bezpečnou orientaci nejen profesionálnímu znalci, ale také amatérskému zahradníkovi či laikovi. Výklad je provázen mnoha názornými barevnými fotografiemi poškození a nemocí rostlin.

Podle autora je možné odstranit i problémy, s nimiž si běžný zemědělec nebo zahrádkář dosud nevěděl rady. Homeopatické ošetřování rostlin je šetrné k přírodě, je ekologické a také laciné v porovnání s obvyklými způsoby ošetřování. Homeopatické léky jsou zpravidla používány v malém množství, rozpuštěné ve vodě, v zálivce či v postřiku, a jsou dostupné i v našich lékárnách či na internetu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
106106
Názov
Homeopatie pro zahradu a farmu
EAN/ISBN
9788086936284
Autor
Vaikunthanath Das Kaviraj
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/06
Rozsah
380
Rozmer
180×246×22
Hmotnosť
1,05
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Homeopatie pro zahradu a farmu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.