Evie Hunterová

Autor / 1 titul

Evie Hunter je spoločný pseudonym dvoch autoriek: Caroline McCall a Eileen Gormley. Stretli sa na jednom workshope tvorivého písania v Dubline v roku 2010. Zistili, že majú spoločnú záľubu a vášeň práve v oblasti písania erotickej literatúry, a tak ich práca spojila a stali sa z nich najlepšie kamarátky.

Začiatkom roku 2012 mali možnosť spoločne vydať sériu erotických noviel pre amerického vydavateľa. Keď dokončili druhú, údajne "bez toho, aby sa vzájomne pozabíjali", rozhodli sa ísť do niečoho väčšieho. Potom, čo spoločne napísali Rozkoše zimy, vyhlásili: "Už nikdy viac ... až do nabudúce".

Eileen Gormleyová pochádza z Írska. Potom, čo dokončila vysokú školu, začala písať články pre miestne noviny a postupne sa stala novinárkou na voľnej nohe. Pôsobí v Írskych národných novinách. Špecializuje sa na súdne a kriminálnej reportáže. So svojím prvým románom Don´t Feed the Fairies (Nekŕmte víly) sa dostala do štvrťfinále literárnej ceny Objav na poli románu spoločnosti Amazon a kniha vyšla u Ragz Books.

Caroline McCallová žije so svojím partnerom a niekoľkými rozmaznanými a nevďačnými šelmami na náveternom írskom pobreží. Caroline, ktorá literárne vyrástla na romantických románoch a science fiction, začala písať romány o cestovaní časom s ďalšími paranormálnymi prvkami. Caroline je cez deň slušnou právnou asistentkou, ale väčšinu večerov a víkendov pre svoje knihy vymýšľa alfa samca a divoké hrdinky.

Kniha: Rozkoše zimy - Byl má posedlost, mé blaho, mé utrpení - Evie Hunterová

Rozkoše zimy Byl má posedlost, mé blaho, mé utrpení

CZE Česky 2013Evie HunterováJOTAErotické romány

Vypredané

4.0 z 5.0
NEDOSTUPNÉ
3,61